Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Óda a vaginához!

Nem is olyan rég volt szó a Mooncup nevű, intim tölcsért gyártó cég kampányáról, amely egy a vaginához írt dalra és az azt övező online kampányra épült, amelynek keretében több mint 14 000 különféle szót sikerült összegyűjteniük a punci helyettesítésére, ami talán még Kovit is zavarba hozná egy pillanatra. Ezúttal szintén egy hasonló kampányba futottam bele, és megint egy női intim termékhez, egészen pontosan a Summer's Eve intim tisztálkodó szerekhez kötődik. És hogy mi a kampány lényege, Nem kevesebbet sugallnak a filmben, mint hogy az emberiség történelmét egyetlen kis "apróság" irányította, ami nem más, mint a vagina. Legyen szó háborúkról, civilizációk felemelkedéséről vagy éppen bukásáról, férfiak százezreinek hadba vonulásáról, nem más volt a háttérben, mint valakinek a vaginája. Már elnézést a profán megfogalmazásért, de pontosan ez a kampányok lényege, amit a szinte már gyűrűkurai emelkedettséggel és pátosszal mond el a film.

Férfiak küzdöttek, vívtak vagy haltak meg érte, és ha már így van, a kedeves hölgyek becsülhetnék ezt a kincset egy kicsivel többre azzal, hogy a megfelelő ápolást nyújtják neki, naná, hogy a Summer's Eve termékeivel. Nézzétek meg a filmeket, amelyek a Hail to the V sorral - azaz durva fordításban Éljen a V! (azaz vagina) -fejeződnek be, ami mondjuk jelzi, hogy az ügyfél bátorsága egy kicsit elfogyott, mire az elfogadásra kerólt a sor, és a szókimondóbb, amúgy teljesen őrült változatot (amiben egy macska népszerűsíti a vaginal szót) csak vírusfilmként engedték útjára. Na, szerintetek is vaginal? Aki kíváncsi a sajtóhirdetésekre is, az kattintson ide.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr743078544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liz@Bunny 2011.07.19. 13:30:05

"-Yes, that should do nicely...TO THE UN!" :)))))))
Nem lehet rossz együtt dolgozni egy olyan ügyféllel, aki ennyire "nyitott" és közben ennyi pénze van egy kampányra....

Teddy Beer 2011.07.23. 13:45:21

Freudnak ma is jó napja volt.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása