Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexi ujjak

Akik rendszeresen olvassák az addictot, azok tudják, hogy az utóbbi időben Reklámbuzival rendszeresen posztolni szoktuk a francia AIDES kampányait. Nem véletlen, hiszen az AIDS-ellenes szervezet sorra ontja magából a polgárpukkasztó, szexuálisan túlfűtött reklámokat, legyen az print vagy vírusfilm. Most sincs ez másképp, hiszen itt a legújabb videó, ami a korábbiaknál még intenzívebben mutat ciciket, puncikat és kukikat. Mindezt persze csak rajzos formában, de így is garantált az óriási nézettség. Az electropoppos videoklipen az intim testrészek mellett az ujjakon van a fő hangsúly, hiszen egy csepp vér is elég belőlük ahhoz, hogy az orvosok kimutassák a súlyos betegséget. Ezt a koncepciót most egy kicsit gyengének érzem, de a film szokás szerint nagyon jó.

Figyelem, csak 18 éven felülieknek! 

Ha szeretnéd te is kipróbálni ezeket a rendhagyó hangszereket, látogass el a kampány honlapjára, ahol saját kezűleg is pöckölhetsz és pengethetsz.    

Címkék: szex tcr nsfw

2011.07.22. 09:30 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr813087381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása