Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 évesA belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Van értelme annak, hogy valaki ceruza alakúra formázzon meg egy ínycsiklandó parmezán sajtot, és azt egy ahhoz kialakított, speciális ceruzahegyezővel faragja a rukkola salátájára? Természetesen nincs, de ettől még azonnal kellene egy ilyen zseniálisan hülye dolog. A parmezánceruza koncepcióját mellesleg egy neves dizájner, bizonyos Kolle Rebbe álmodta meg, aki a tökéletesség kedvéért hegyet is tett a sajtceruzákba. Ennek köszönhetően trüffeles (itt valószínűleg nem praliné töltelékről, hanem szarvasgombáról van szó), pesztós és chillis töltettel lehet kapni a fincsi parmezán sjtot, amit az asztalszomszéd vagy a vendégek döbbent tekintetétől kísérve faraghatunk a tányérunkra. Ezt a zseniális cuccot a Deli Garage nevű oldalon lehet beszerezni, ahol nem mellesleg tubusos mézet, és ételfestékfújó palackot is vehetünk mellé, amelyek egyike sem hiányozhat egy jól felszerelt, modern konyhából.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.