Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nézőszívató drukkméter

Vajon mi motiválja a legjobban a focistákat egy meccs során? A győzelem iránti vágy mellett biztosan kijelenthetjük, hogy maguk a drukkerek, akik önzetlenül és teljes odaadással szurkolják végig a 90 percet (vagy néha akár ennek a dupláját is). Tudták ezt az argentin Coca-Colánál is, ahol legújabb kampányukat ezekre a fáradhatatlan fanokra építették.

Az üdítőmárka a Copa Americát, Dél-Amerika legnagyobb labdarúgó tornáját használta fel, hogy így népszerűsítse a kólát és magát a sportot. Megalkották a világ első drukkméterét, ami tulajdonképpen egy olyan óriási kivetítő, amely csak akkor közvetíti a focimeccseket, ha az előtte álló drukkerek jó hangosan szurkolnak és üvöltenek.

Nem tudom mennyi ideig állt a különleges installáció, de az biztos, hogy hangos sikert aratott, már ha leszámítjuk, hogy az argentinoknak idén sem sok okuk volt az örömködésre, mert a válogatott még a legjobb négybe sem került be. Ti mit gondoltok? Ti szívesen kiabálnátok a kivetítő előtt, vagy inkább zaklatásnak vennétek, hogy folyton hangoskodni kell?

Címkék: reklám sport ambient

2011.08.16. 12:15 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr663156199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imurai 2011.08.16. 13:11:58

Faternak kéne egy ilyenből egy inverz, mert én csendben szeretem nézni, meg beleszól folyton.
Egyébként szerintem egy meccsen pont a legjobb pillanatok előtt van halálos csönd. 11-es, helyzet, stb

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása