Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legtöbb mell egy zuhany alatt

Akik követik a blogot vagy csak a jó reklámokat, azoknak biztosan ismerős az Axe 2006-os, akkor nagy sikert aratott reklámja, amiben egy fürdőruhás nőkből álló, megvadult horda rohant egy srác után, aki természetesen Axe dezodorral fújta be előzőleg magát. A legjobbtól nem szégyen lopni alapon, az Axe ezúttal a saját reklámötletét nyúlta le, és leforgatta a korábbi szpot egy újabb változatát. Persze csavartak egyet a koncepción, és most egy valós eseményként szervezték meg a tengerparti rohanást, mégpedig azzal a céllal, hogy felállítsanak a teljesen értelmetlen, de épp ezért a Guinness rekordok könyvébe tökéletesen illő rekordot. Az egyetlen zuhany alatt tusoló legtöbb ember világcsúcsát sikerült is felállítani, bár a zuhany fogalmát itt elég tágan értelmezték. A filmben van egy csomó lobogó mell, rengeteg rázkódó bikinis fenék, azaz minden, ami egy sikeres és nézett reklámhoz kell, bár ha már nem volt igazán eredeti ötletük, legalább ezen a téren egy kicsit jobban bedobhatták volna magukat. Először jöjjön az eredeti, aztán az új, rekorddal dúsított verzió, aki pedig még megnézné a Specsvares, szerintem zseniális paródiáját, annak ott van a harmadik szpot is. 

Az eredeti:

A rekord:

A paródia:

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr583161409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarkókaparó 2011.08.21. 21:01:28

nem kellett sokat várni a lenyúlással, hiszen mindkettő reklám 2006-os :)

musi 2011.08.22. 12:19:37

Atyaég... aki szerint az első videóban jó nők vannak, azt csak sajnálni tudom. Szottyadt, csontsovány modellek. Rossz nézni. A másodikban már jó nők vannak. :))

Tom és Jerry fan · http://www.tomesjerryfan.hu 2011.08.22. 13:47:41

A válasz reklám nagy poén, szerintem nagyon kreatív :D

pixmac3Cmanager · http://www.pixmac.hu 2011.08.22. 22:22:45

De ezt tuti hogy nem élte túl. :-)

Teddy Beer 2011.08.25. 10:06:59

Mi történhetett a palival? Széttépték, mint egy sereg hiúz egy nyuszit? :D

Imurai 2011.08.28. 15:27:07

Az a fej a csávón 0:50-nél, LOL!
Amúgy tetszik a catchphrase.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása