Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Norvég rulett

Vajon miként lehet figyelemfelkeltően kommunikálni egy személyautó alacsony üzemanyag fogyasztását? Erre a kérdésre adott kreatív választ a Norvég Volkswagen, amely különleges kampányában rulettasztallá varázsolt egy helyi autóutat.

A VW Golf BlueMotion promóciójában szerették volna megmutatni az embereknek, hogy az autó rendkívül hosszú távokat is képes megtenni egy tankkal. Hogy izgalmasabbá tegyék az üzenetet, a Goggle Maps segítségével 80 ezer különböző mezőre bontották a Svédországból induló, és Norvégia északi partjainál végződő E6-os autóutat, és versenyre hívták az internetezőket. A vállalkozó szellemű játékosoknak meg kellett tippelniük, hogy egy – a valóságban útnak indított – Golfnak melyik mezőnél fog kifogyni az üzemanyaga. Mindezt a BlueMotion weboldalán tehették meg, ahol számos infó állt a rendelkezésükre az autóról (többek közt a fogyasztásra vonatkozólag is).

A weboldal látogatói élőben nézhették a különleges kísérletet, amiben végül 1570 kilométert tett meg az autó. Szép messzire jutott, akárcsak a kampányról készült összefoglaló videó. Nézzétek meg ti is!

Címkék: reklám autó online

2011.08.23. 10:00 Exo 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr903172130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Pither · http://hundilbert.blog.hu/ 2011.08.23. 11:19:50

Nem _annyira_ ízléses a címválasztás így egy hónappal Utøya után.

xstranger 2011.08.23. 14:28:33

Velencei repteren az erkezesi oldalon, a csomagszallito szallag volt megcsinalva ugy mintha rulett kerek lenne. Nagyon otletes volt, a kaszinot reklamozta.

A.V. 2011.08.23. 14:51:17

Hogyhogy hol fogy ki? Azt hogy lehet tudni? Lendületből még átmegy a következőre, nem? És a lendülete meg attól függ, mennyire ment gyorsan...

pixmac3Cmanager · http://www.pixmac.hu 2011.08.23. 20:44:42

@Mr. Pither, csak ott minden elöre ki lett gondolva.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása