Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A galambok is Red Bullt isznak?

Síelés, snowboardozás, Forma 1, deszkázás, wakeboardozás, motorozás –  csak néhány sportág azok közül, melyeket a világ egyik legismertebb energiaitalmárkája, a Red Bull támogat. A test és szellem élénkítője immár több évtiezede áll a különleges mozgásfajták pártján, és közben rendületlenül keresi az újakat. Aktuális vírusvideójukban is egy eléggé rendhagyó sportot mutatnak be, nevezetesen a parkourt. Ez egy olyan őrület, ahol városi akadályokon keresztül kell ugrálnunk minél gyorsabban, egyik helyről a másikra. 

A videóban Ryan Doyle, a sportág egyik “nagy öregje” mutat be látványos trükköket egy Mardin nevű, gyönyörű kis török városban – ahol még a galambok is hátraszaltóznak. Mint minden Red Bull videó, ez is tele van látványos és jól megrendezett jelenetekkel, így szinte biztos, hogy végig fogjátok nézni. Jó szórakozást!

2011.08.29. 10:00 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr743185598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixmac3Cmanager · http://www.pixmac.hu 2011.08.30. 19:43:48

Már megint ezek a tipikus fiatalokat megérintő reklámok... mint mindig.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása