Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mourinho a világ legjobb edzője?

Josét nem a szerénysége, visszafogottsága vagy józansága szereti az, aki szereti, merthogy ezek közül egyik tulajdonsággal sem lehetne meggyanúsítani a portugált. Azt viszont, hogy ő a világ egyik legjobb edzője, még azok is elismerik, akik szerint nem más, mint egy arrogáns, gátlástalan pöcsfej, aki mindenen és mindenkin átgázol a siker érdekében. Ez utóbbi, sejtésem szerint lényegesen nagyobb tábor érezhette beigazolódni az értékítéletét a Real Madrid edzőjének legutóbbi reklámszereplését látva. José ugyanis egy portugál bank reklámjában dicsőíti hazáját, a portugál virtust, szakértelmet és összefogást, ne meg önmagát is, mintegy a luzitán kultúra egyik csúcsteljesítményét.

Miközben szerényen végigsétál az európai kontinensen, hanyag mozdulatokkal jelzi, melyik országban hány kupát nyert a csapataival, majd a séta végén egyszerűen kijelenti, hogy minden őt ért kritika ellenére ő a világ legjobb edzője. ezzel mintegy párhuzamot von maga és a nehéz gazdasági helyzetben lévő Portugália közé, mondván nem kell törődni a nemzetközi hangokkal, ha mindenki azt csinálja, amiben jó, Portugália kilábalhat a bajból. Az erősen patrióta szpot végén arra kér mindenkit, hogy a Millenium bank fiókjaiban kérjen a szolidaritást és az összefogást jelképező karszalagot, hogy így jelezze elszántságát a többi szorgos portugálnak.

Annak ellenére, hogy a hirdető Portugália egyik legnagyobb bankja, az egész filmnek olyan hangulata van mint egy bénácska országimázsfilmnek. Mintha az OTP arról forgatna filmet, hogy Magyarország képes kilábalni a frankválságból, és mindezt mondjuk Dzsudzsák Balázs monaná a kamerába, miközben a Mahacskala stadionjában dekázgat. Bár így belegondolva, a közelmúlt eseményeit látva én már ezen sem lepődnék meg. (via creativecriminals)

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr923260326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

futballsz' · http://futballsznob.blog.hu 2011.09.28. 12:57:27

Mourinho teljesen hiteltelen
Viszont itt a világ legviccesebb focis marketing-akciója. AC Milan térdig szőrben.
futballsznob.blog.hu/2011/09/28/szakallas_poen_1

üdv

egygrafikus 2011.09.28. 13:14:15

Biztos vannak szimpatikus portugálok is, de két (momentán) leghíresebb polgártársuk ritka nagy pöcsfej, a film meg egy vidéki magyar takarékszövetkezettól is szánalmas lenne...

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása