Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Milan játékosok térdig érő szakállal

Sportolókat itthon általában csak úgy szokás használni reklámokban (lásd vízilabdacsapat a Vodafone-nál, Cseh Laci a Kling garázskapu előtt az aranyával, vagy Benedek Tibi klasszikussá vált rudi dala), hogy ezután a szerencsétlen híresség nemhogy az utcára nem mer kimenni, de még a családtagjainak is csak félve veszi fel a telefont. Külföldön valahogy más utat is találnak a reklámszereplésre, és sokszor nemhogy nem érzik magukat kellemetlenül a beszervezett sportolók, de még élvezik is azt. Ilyen volt az egy héttel ezelőtt, a Milan-Cesena meccs előtt lezajlott kis reklámmegmozdulás is, amit a Nivea felkérésére vállaltak be a Milan játékosai.

A csapattagok a meccs előtt ugyanis köldökig érő álszakállban szaladtak be a pályára, és az egész melegítést ebben nyomták végig. A futógyakorlatok közben csak úgy lobogott utánuk a szőrzuhatag, amit viccesen néha félrecsaptak, vagy a gatyába tűrtek. A közönség meg nézett és röhögött nagyokat, egészen az attrakció végéig, amikor a focisták kigöngyöltek egy hatalmas "Vagy abbahagyod a borotválkozást, vagy Niveára váltasz" felirat volt olvasható. Szerintem baromi jó ötlet volt ez a szakállas vicc,a mit szemmel láthatólag a játékosok és a közönség is élvezett, vagyis mindenki nyert a dolgon. nem utolsósorban a Nivea!

Címkék: sport humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr583263208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szbzsolt 2011.09.29. 18:04:44

Volt valami hasonló focimeccses reklám, ott is a Milan volt a jófej csapat, csak ott statiszták játszattok el a szerepet. Nem rémlik valakinek, hogy miről volt szó?

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2011.09.30. 20:53:49

"Oooooooooooooh, sweet child o'mine"

anemic royalty 2011.10.03. 13:28:56

@Szbzsolt:

De, a Gazzetta dello Sportot olvasták ugyanígy meccs előtt :)

Ezek tényleg statiszták, de vannak olyan videók a Milanellóból, ahol valóban a játékosok hordják:

www.youtube.com/watch?v=ttk2e886yeA

www.youtube.com/watch?v=Wzui2Ps81vg&feature=relmfu

www.youtube.com/watch?v=YxsTB3n1eek&feature=relmfu

Forza Milan :)

Polly Pudli Pötty 2011.10.06. 12:36:29

Jó ötlet, de nem értem, hogy miért egy Milan-Cesena meccs előtt és nem egy pl. Milan-Inter előtt játszották meg. Kvázi üres a lelátó.

Egyébként nekem nem tűnik úgy, hogy a játékosok különösebben élveznék, de lehet, hogy nincs igazam.

Ja, és naná, hogy Forza Milan!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása