Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Okostelefon app nőfalóknak

“Ha Axe dezodort használsz, a nők imádni fognak. De sajnos még így is csak egyikükkel lehetsz egy időben. Szóval hogyan tudnál mindegyik hölgyre egyszerre figyelni?” – ezt a kérdést tették fel maguknak a szingapúri BBH reklámügynökség kreatívjai, akik egy rendkívül élelmes megoldást találtak a problémára: egy okostelefon alkalmazást.

Az applikáció népszerűsítésére egy egyszerű, de jópofa videót raktak össze, amiből kiderül, miként is működik a cucc. Csak letöltöd a programot, beírod a csajok nevét és megadod a legfontosabb adataikat (szemszín, hajszín, születési dátum, stb.), a program pedig automatikusan kedves sms-eket küld nekik. Az Auto Romeo nevű alkalmazás teljesen ingyen letölthető szifonra és androidra, bár kétség kívül csak egy jópofa geg. Azért, ha valaki leszedi, szóljon, hogy mennyire vált be!

2011.09.30. 10:00 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr473265901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfaboy 2011.10.02. 11:41:20

Symbianra is kérjük! :D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása