Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyaralj Szépidőben!

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor az ember nyaralását tönkreteszi a rossz időjárás. Elég ha csak esik az eső, vagy be van borulva, a jókedvünk tovaszáll, akárcsak az értékes napok, amit a szabira vettünk ki. De vajon, hogyan lehetne biztosra menni?

Akik rendszeresen olvassák a blogot, azok tudják, hogy előszeretettel írok a Miami Ad School tanoncok reklámjairól. Most sincs ez másképp, hiszen egy bizonyos Glen Hansen és Otilia Dobrea nevű diák igazán kreatív választ talált a fent említett kérdésre. A két tanuló a Virgin légitársaságnak készített egy fiktív utazástervezőt, melyben nem a kívánt úti célt, hanem az időjárási viszonyokat lehet megadni – na meg persze az utazás idejét. A bevállalós nyaralók így biztosra mehetnek, hiszen mindig jó idő fogja várni őket, legyenek bárhol is a világon.

virgin.png

Az ötlet valószínűleg sosem fog megvalósulni, bár el tudom képzelni, hogy néhány újgazdag kalandor szívesen kipróbálná a rendszert. Ti mit gondoltok a dologról?

Címkék: utazás miami ad school

2011.10.19. 14:00 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr643306522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása