Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hangyás svájci imázskampány

A szó konkrét és átvitt értelmében is teljesen hangyás lett a legújabb svájci országimázs kampány. Ahelyett, hogy az elszabaduló frankot próbálnák megfékezni, a du svájciak egy egészen furcsa filmmel igyekeznek a turistákat magukhoz csalogatni. A szpotban egy Martin Horat névre hallgató, leginkább Bilbo Bagginsre hasonlító alpesi hobbitot látunk, aki foglalkozására nézve időjós. De nem ám műholdképekből, de még csak nem is egy létrán mászkáló békától nyeri az értesüléseit, hanem a hangyáktól. Ő ugyanis egy speciális hangyameteorológus, akinek az a szokása, hogy hatalmas hangyavárakat keres, hogy rájuk üljön, és összecsípesse magát egy rakás hangyával. 

Miközben a kis dögök a különböző testnyílásain ki-be járkálnak, a fazon valami elképesztően elkorcsosult német nyelven elbeszélget velük, majd az egészen abszurd procedúra végén megállapítja, mennyire lesz kemény az idei tél. Mindenki megnyugodhat, a fickó szerint lesz elég hó a síeléshez, úgyhogy aki szeretne egy jót síelni, vagy hangyvárba ülne a két ünnep közti szünetben, már fizetheti is be magát egy útra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr463326725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gretagarbo) 2011.10.25. 16:30:53

Kedves Blogíró! Szeretném megjegyezni, hogy tulajdonképpen nem a svájci frank tehet arról, hogy a svájci frank "elszabadult", hanem az EU és az USA impotens, nagyratörő fináncai. A svájciak amit lehetett, megtették: gyakorlatilag negatív kamat, eurófelvásárlás, satöbbi... Másrészt "a fazon" nem egy "elképesztően elkorcsosult német nyelven" beszél, a német nyelvnek kb. annyi köze van egymáshoz, mint mondjuk a szerbnek a horváthoz vagy a szlováknak a cseh nyelvhez. A "schwiizer düetsch" egy önálló nyelv, a svájciak anyanyelve.

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2011.10.25. 17:05:51

Télen hideg van, nyáron meleg van. Nagy jós a csávó :)) Én most megjósolom, hogy holnap a Budaörsin befelé dugó lesz. Így legyen ötösöm a lottón!

Asszem a svájci a német ausztrálangolja.

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2011.10.26. 13:51:34

De hogy jönnek ide a hangyák? És miért menjek Svejzba azért, hogy tuti jó legyen a telük? Hol itt az összefüggés? Miért jó, hogí befekszik a hangyabojba a csávó? Amúgy sem szimpatikus a bácsi, mint egy kivénhedt sorozatgyilkos. Szóval miért jó ez?

Bár lehet, hogy nálam az egyel egyszerűbb reklámok működnek. Sok csöcs = jó Svájc. Kevés csöcs = szar Svájc
Vagy ez így leegyszerűsítő nagyon?

egeresz 2011.10.26. 13:55:53

elképesztően szépen van fényképezve.

egy_vélemény 2011.10.26. 15:41:34

Ezennel kisorsoljuk mai nyertesünk. (Fanfárok)
Eszetlenségben a Fikázó nyert fejhosszal.
Nem hiába cipelte nyakán ezt a fölöslegesnek tűnő testrészt.
A hangyás megmérettetést is fejhosszal a Fikázó nyerte.
Neki abból is több van.
Nem hiába cipeli azt is magával.
Igaz, még a holnapi ebédet, vagy ebédrevalót sem tudja fixre megjósoltatni velük, nemhogy egy évszak időjárását, de sebaj.
A versenyben nyert relax-ülőkúra a legközelebbi túlszaporodott méhkaptáron megelőzi kezdődő reumáját.
Onnan még a lábát is lógázhatná. Elképezelheti mellé a Pilatust akár.
A helyes testtartás érdekében bátran okosodhat a kúra közben hiteles forrásból. Ingyen elérhető a neten.
Tapsot a mai nyertesnek! (Fanfárok újfent)

(Ide sem jövök többé, ez egy ánti-reklámvilág.)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása