Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horror és szex halloween idején

Az Axe halloween idején sem hazudtolta meg magát, és most is a jól bevált szexista formáját hozza. Ezúttal egy klasszikus horrorfilmes klisét, az egyedül otthon lévő jócsajt megtámadó titokzatos gonosz alaphelyzetét használták fel, és alakították át egy csavarral. Hogy pontosan mi ez, azt nem árulom el, a lényeg, hogy a szokásos áltanulságot vonhatjuk le a végén, vagyis hogy ha Axe van rajtad, akkor lehetsz akár a legvisszataszítóbb fickó a földön, akkor is esélyed van egy kis akcióra. A film amúgy egész igényes, leszámítva a zombit, ami talán szándékosan lett ennyire gagyi. Tényleg, nálatok működött már valaha a híres Axe effect?  

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr753332654

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Horrorfilmek Halloweenra 2011.10.31. 14:28:07

Itt a Halloween, minden bizonnyal már össze is írtad, milyen horrorfilmekkel ünnepled a napot. Ha esetleg nem, akkor segítünk a választásban. A Gépnarancs portál három szerzõje összeírt számotokra néhányat a kedvenceik közül, hogy ti se maradjatok ki a...

Trackback: A bűnbeesés anatómiája 2011.10.27. 22:48:08

  Kevés dolog létezhet a világon, ha egyáltalán van ilyen, ami jobb a szexnél. Az előző posztban megállapítottuk, hogy a Schweppes biztosan nincsen közöttük. Ez így rendben is volna, de mit tehet az ember, ha partnert szeretne találni? Nézzük...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SillyKohn 2011.10.27. 13:22:18

Fuj, hogy ez már megint egy milyen nőket lealacsonyító, hímsoviniszta, szexista izé!
Biztos vagyok benne, hogy a valóságban egy nő sem reagálna így. Persze, ha a zombi a bankszámlaegyenlegét vagy az X6-os kulcsát dugta volna be az ajtó alatt, az más ;)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása