Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Döbbenetesen élethű játékszimulátor

A plázákban sétálgatva gyakran nézegetem a néhány évvel ezelőtt még zsúfolásig megtelt játéktermeket, amik mostanság konkrétan konganak az ürességtől. Nem is csoda, a Kinectes, motion szenzoros, 3D LED tévés korszakban kit érdekelne egy szimpla zombigyapáló játék? Azt, hogy a játéktermeknek van jövőjük, csak fejlődniük kell, érdekes módon éppen egy konzolra fejlesztett játék mutatta meg. Ez nem más, mint a Battlefield 3 nevű aktuális FPS (First Person Shooter) lövöldözős játék, amelyet megpróbáltak minél inkább valósághűbre formálni. Sok kísérlet volt már erre, de ezúttal azt hiszem olyan élethű szimulátort sikerült megalkotnia a Gadget Show nevű geek műsor készítőinek, amilyenre még nem volt példa.

A szimulátor lelke egy ezernyi kis görgőből álló szerkezet, amely tökéletesen szimulálja és leköveti a játékos mozgását. Mindezt egy, a játékost 360 fokban körbevevő igluszerű építmény egészítette ki, amelynek falaira vagy egy tucat projektorral lőtték ki a játék képét. A mozgásérzékelős fegyver segítségével pontosan lehetett célozni, így az egész valami hihetetlenül élethűre, és a felvételekből ítélve egészen fosatosra sikeredett. Ehhez persze hozzájárult az a körben elhelyezett 12 paintball fegyver, amelyek a megfelelő helyen valóban is meglőtték a játékost, ha az a játék közben virtuális találatot kapott. Nézzétek meg a beszúrt trailert, vagy a majdnem 20 perc hosszú videót a műsorból, amiben végig lehet követni az egész építési folyamatot. Hi-he-tet-len!

Címkék: játék látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr993336260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aha, persze 2011.10.28. 17:09:15

A hosszú videóban a kopasznak a műlelkesedése...

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.10.31. 08:06:08

Véleményem szerint ez a játék csak problémát okoz az embereknek. Ha felnőtt emberek játszanak ilyen "lövöldözős" játékokat, akkor már alapban beléjük van kódolva az agresszió.
Nézzük a gyermekeket: Szeretnek játszani , az igaz. De pont egy lövöldözős játék kell nekik? Miért olyan? Legyenek Ők is agresszívek? Üssék, verjék társaikat? Véleményem szerint azok a gyerekek akik ilyen játékot kapnak a szüleitől, nagyfokú szeret hiányban szenvednek. Minden nap lehet hallani a sajtóból iskolai tanárok elleni támadásról. Pl ez is csak a szülők rossz magatartása, és az alapvető emberi értékek tiszteletének megbecsüléséből adódik.

sge · http://monstercrash.blog.hu/ 2011.11.02. 12:15:13

@Lakásfelújító Feri: hátte nagyon hülye vagy. Tizenix éves korom óta még most is (35+) rendszeresen játszom online COD MW2-t, Battlefieldet, és nem vagyok tőle aggresszív. Sőt. Levezeti a feszültséget. Összehozza az embereket, barátokat. Egyszóval FUN FUN FUN :)

Ráadásul ezekhez már stratégia is kell, csapatjáték. Vagy sokszor meghalsz gyorsan, és elmegy a kedved a játéktól.

Figyeled? JÁTÉK. Aki meg nem tudja felfogni, hogy ez játék, annak meg tökmindegy, az olyan hülye, hogy enélkül is tufa agresszív állat.

sge · http://monstercrash.blog.hu/ 2011.11.02. 12:15:49

Ja, és a videó iszonyat jó, azonnal akarok egy ilyet otthonra, a garázsban pont elférne. Instant get!

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.02. 13:15:41

Nem is tudom mit kellene szólnom az ismeretlen lehülyézésedhez?
Inkább semmit, és szenvedj magadnak bután...

Tungus 2011.11.03. 15:00:32

@Lakásfelújító Feri:

40+ vagyok és nyomom a Battlefield-et.
Gyereket, asszonyt nem verem, nem iszom, nem cigizek - nőzni is csak mértékkel.

Szerintem túlreagálod.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása