Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zenélő mikrohullámú sütő

Akár a brief.blog rovatunkban is megállná a helyét az a párbeszéd, amely az argentin elektronikai eszközöket forgalmazó BGH és ügynöksége, a Saatchi & Saatchi között zajlott le még pár hónappal ezelőtt. A márka arra kérte a kreatívokat, hogy népszerűsítsék legújabb mikrohullámú sütőjét. A probléma ott volt, hogy a BGH semmilyen érdekeset nem tudott felmutatni márkaüzenetként, így ezt a feladatot átpasszolta az ügynökségnek.

A Saatchi nem hátrált meg a kihívástól, sőt, egy rendkívül merész ötlettel ment vissza a megbízóhoz. Így született meg a zenélő mikrohullámú sütő, amely az unalmas pittyegés helyett zenét játszik, ha kész van az étel. A muzsikáló mikró híre olyan gyorsan terjedt, hogy az első héten elfogyott belőle az 1000 prototípus. A nagy sikerre való tekintettel 2012-ben sorozatgyártásba is kerül.

Minden elismerésem a merész ügynökségnek és a bevállalós ügyfélnek. Nézzétek meg a kampányról készült videót, egész jóra sikerült.

Címkék: reklám

2011.12.06. 09:30 Exo 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr643434908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halaloszto 2011.12.07. 10:13:16

Valojaban meg ujabb szep peldaja annak, hogy a valosag lelepi a szabalyozast.

Ugyanis szerzoi jogilag hogyan is lehet legalis ez az egesz? Honnan lesz a zene a pendriveon?

vajk

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása