Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ünneprontók alkalmazása

Aki látta annak idején az Ünneprontók ünnepe című filmet, melyben két jó barát esküvőkre lóg be és lányokat szed fel, az biztosan elkacérkodott a gondolattal, milyen lenne valójában kipróbálni a portyázást. Hiszen nincs is jobb, mint mások kontójára mulatozni, a lányok tapadnak, a pezsgő isteni és sosem kell a második randira készülni.

A jó hír, hogy most már erre a célra is van egy iPhone alkalmazás, amellyel vad idegenek esküvőjére csempészhetjük be magunkat, ráadásul mindent tudni fogunk az ifjú párról és szokásaikról. Hogyan? Az applikáció a meglévő esküvőszervező portálok publikus adatait gyűjti össze és szelektálja a felhasználó igényei szerint. Ráadásul egy rakás extra – a Foursquare badge-hez hasonló – funkcióval buzdítja az ünneprontókat további rosszaságokra. Nézzétek meg az alkalmazáshoz készült videót és minden kiderül!

2012.01.18. 09:30 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr513549235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása