Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Te aludnál az Ikeában?

Az Ikeában sétálgatva, pláne két gyereket magam után húzva, a hol előre mutató, hol hirtelen szembe jövő nyilaktól és szobalabirintusoktól elcsigázva nem egyszer támadt már az a gondolatom, hogy szundítanék egyet valamelyik kompletten berendezett szobában. Azt, hogy ezzel nem vagyok egyedül többek között az is bizonyítja, hogy a Facebookon alakult egy több mint 100 000-es csoport I Wanna have a Sleepover in Ikea, azaz Szívesen aludnék az Ikeában elnevezéssel.

Ez a csoport az angol Ikeásoknak is feltűnt, és mindjárt egy ragyogó ötlet is körvonalazódott a fejükben. Meghirdettek egy hatalmas bulit az Ikeába, ahol 100 facebook rajongó valóban eltölthetett egy éjszakát a kiállítótérben. Vacsora, beszélgetés, iszogatás, aztán esti mes, amit egy híres tévés személyiség olvasott fel nekik, majd jöhetett a jól megérdemelt pihi a Klippan kanapén, vagy egy nagy szunya a MALM franciaágyban. Megjelenni szigorúan csak pizsamában lehetett, de a vendégek ajándék csomagot is kaptak, tele mindenféle ikeás jósággal a papucstól a törölközőn át a éjszakai nassokig. Szerintem nagyon jópofa ötlet és egy ügyes módja annak, hogy a facebook rajongókból valódi márkanagyköveteket varázsoljunk.

Címkék: buli facebook event

2012.01.21. 08:40 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr133594176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása