Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az erő szőrös oldala

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, maga Darth Vader is lájkolta volna a Volkswagen Super Bowl reklámját, melyben a Sötét Nagyúrnak öltözött kisgyerek próbálgatta erejét a családon és apu autóján, egy VW Passaton. A szpot óriási siker volt, hiszen amellett, hogy a Youtube-on 50 millióan látták, kapott egy Cannes-i Aranyat és több reklámos oldalon is az év filmjének választották. Egy szó mint száz, a márka feladta magának a leckét, a következő döntőre is valami ütőssel kellett készülnie.

Azóta eltelt egy év. Két héttel ezelőtt pedig felbukkant egy videó, amiben 12 jól nevelt kutya ugatta el rendkívül szórakoztatóan a Star Wars főcímdalát. A “vírusos” kutyák taroltak a neten és a közösségi oldalakon, több mint 10 millióan nézték meg őket 15 nap alatt. De a VW kiadott egy közleményt, miszerint ez még nem a Super Bowl-ra készített filmjük volt, csupán egy teaser. Így hát vártunk tovább...

Egészen tegnapig, amikor is végre napvilágot látott a legújabb reklám:“A Kutya visszavág”.

VIGYÁZAT, innentől spoiler! A filmben egy túlsúlyos eb kardióedzését követhetjük nyomon, melynek végén a házőrző végre megugathatja álmai autóját, az új 2012-es Beetle-t. Ennyi??? Szerencsére nem. A filmben a sztori átvált a hírhedt Mos Eisley-i kantinba, ahol különféle űrlények nézik épp a reklámot a Super Bowl alatt. Az űrlények pedig arról tanakodnak, amiről valószínűleg az otthon ülő tévénézők is fognak: a tavalyi reklám ennél sokkal jobb volt. Egyet kell értsek velük, a kutyus története nem ér fel a kis Vaderével, viszont nagyon csípem benne az öniróniát, ezért jár a piros pont. Ti mit gondoltok?

Címkék: reklám film super bowl

2012.02.02. 09:30 Exo 6 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr124045123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

em3er 2012.02.02. 09:51:12

Inkább Beetle. Bocs...

jubilleum 2012.02.02. 09:58:18

Utolsó kép kockákon tényleg Super Bowl-t néznek.

Cook kapitány 2012.02.02. 10:17:38

A kutyás rész viszonylag jó (nyilván nem annyira jó, mint a kis Darth Vader), a Mos Eisley-i jelenet viszont szánalmas, nem értem miért kellett ilyen gyengén visszanyúlni a tavalyihoz.

hszs 2012.02.02. 11:32:24

Hááát, 1.12-nél csajok a pultnál, ennyi. :-)

Terlis 2012.02.02. 13:08:02

Az űrlények nem arról tanakodnak, hogy a vadergyerek vagy a kutya volt jobb? Ami nem azt jelenti, hogy azt beszélik, hogy a tavalyi ennél sokkal jobb volt. Pláne mert a vaderes fojtogatás arra jön, hogy lefikázták.
Szerintem inkább vicces, mint erőltetett a végén a csavar.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása