Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az 1157 hangszeren játszó autó

Biztosan vannak olyanok, akiknek nem tetszik az OK Go zenéje, de azok már lényegesen kevesebben lehetnek, akiknek ne jönne be a zenekar valamelyik zseniális videoklipje. Először minimális költségvetésből kezdték el leforgatni az ötleteiket, amelyek között volt őrült stop-motion film, futópadra koreografált szinkrontánc és kutyákkal végrehajtott gyakorlatsor is. Aztán ahogy egyre többször gyalázták a földbe a profi vírusügynökségeket, és ahogy a videóik rendre hasítottak a neten, úgy keltették fel a figyelmét a nagy cégeknek is. Legutóbb a Chevrolet-vel sikerült együttműködniük egy projekt erejéig, amiből egy újabb elképesztő film született.

Ezúttal egy hihetetlen precizitással és műgonddal megtervezett és megépített pályán mentek végig egy speciálisan átalakított Chevy Sonic-kal. Az autóra különféle eszközök voltak erősítve, amelyek menet közben összesen mintegy 1157 hangszeren szólaltattak meg hangokat. Nem tudom, hogy mennyi kamu a videóból, de srácokat ismerve el tudom képzelni, hogy csak minimális pofozgatás van benne. A videót nem meglepő módon imádják a neten, és két nap alatt máris majd 3 milliós nézettséget produkált. Nemhiába, az Ok Go-sok egyszerűen nem tudnak hibázni. 

Címkék: zene autó látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr744072533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komplikato 2012.02.08. 03:24:03

Szerintem a zongorás rész 100% kamu, a többiből is van pár gyanús momentum. De maga a videó zseniális. Ha jól látom nemsokára meglesz a 6 millió nézője is.

lAce 2012.02.08. 08:38:08

@Kompli: csak el kell olvasni a videó részleteit...

"The new music video from OK Go, made in partnership with Chevrolet. OK Go set up over 1000 instruments over two miles of desert outside Los Angeles. A Chevy Sonic was outfitted with retractable pneumatic arms designed to play the instruments, and the band recorded this version of Needing/Getting, singing as they played the instrument array with the car. The video took 4 months of preparation and 4 days of shooting and recording. There are no ringers or stand-ins; Damian took stunt driving lessons. Each piano had the lowest octaves tuned to the same note so that they'd play the right note no matter where they were struck. For more information and behind-the-scenes footage, see www.LetsDoThis.com and www.okgo.net. Many thanks to Chevy for believing in and supporting such an insane and ambitious project, and to Gretsch for providing the guitars and amps.

Director: Brian L. Perkins & Damian Kulash, Jr.
Director of Photography: Yon Thomas
Editor: Doug Walker
Producer: Luke Ricci"

korne1-z · http://www.hangzorro.hu 2012.02.08. 17:08:20

a kérdés az, hogy a remek videók mellett a zene mennyire fontos a hatmillió nézőnek, mert az Ok Go valahol mégiscsak egy zenekar...

Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz. (törö 2012.02.08. 19:08:50

nekem nem tetszik.... az eddigi OK GO-s cuccokhoz képest.... micsit "eladták magukat" szagú....

oszintenmondom 2012.02.16. 12:12:30

Buzireklámnál a pont... ha leveszed a zenét, és csak azt hallod, amit az autó kelt, az nagy nulla. Erőltetett, gyenge, még csak nem is annyira újszerű ötlet, amit egyszerűen ki kellett volna kukázni még az elején, nem milliókat beleölni.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása