Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Valentin-napi reklámcsokor

Immáron negyedik éve írok Valentin-napi reklámokról, és garantálom, hogy idén is bőven kaptok majd a romantikából. A mai felhozatalba egy sajtos makaróni, egy vörös jegyzetfüzet és egy különleges nyalóka hirdetése került. Figyelem a kampányokat egytől-egyig rózsaszín köd borítja, így megtekintésüket csak igazán romantikus idegzetűeknek ajánlom!   
 

A Szerelem Arany Hangja, avagy etesd a népet az ex-csöves tweetjeivel!
Bizonyára sokan emlékeztek még arra az amerikai hajléktalanra, akinek fantasztikus hangját a Youtube-on egy egész világ csodálhatta. Az “Aranyhangú” férfit a Kraft Foods pár hónap múlva szerződtette, és sajtos makarónijának reklámhangjává tette. Ted Williams pedig annyira bevált, hogy a márka idei Valentin-napi filmjében már nem csak különös orgánumát, hanem az arcát is megmutathatta. A kampányban Ted arra buzdítja az embereket, hogy tweet-ben vallják be párjuknak szerelmüket. Amellett, hogy 100 tweetet fel is olvas, 100 ezer doboz makarónit is eljuttat a rászorulóknak.


Szeretlek Drágám, de a pénz is jól jön
A jegyzetfüzeteket forgalmazó Field Notes ünnepi vírusfilmjében egy szerelmes férfi meséli el rendhagyó módon élete történetét szépséges feleségének. A nő "lapos" gegek mellett kap sok-sok romantikát, aminél már csak férje gázsija miatt érezhet nagyobb hálát. Hiszen annak ellenére, hogy a férfi esküszik, nem a jegyzetfüzetet reklámozza, a márka ezt büszkén vállalja. Egész kár, pedig a végén már majdnem elhittem, hogy mindezt szívből csinálja.

Nyald mindkét végét! Házi barkács édesszájú pároknak.
A csokor végére egy igazán szexi praktikát tartogatok, melyet otthon akár ti is kipróbálhattok. Nincs másra szükség csak 2 Chupa Chups nyalókára, ollóra, egy fül- és fogpiszkálóra, no meg egy jó adag baromságra. A különleges Valentin-napi ajándék elkészítését egy videóban, sőt egy tervrajzon is megnézhetitek.

Ha nektek is van egy kedvenc szerelmes reklámotok, ne hezitáljatok, kommentáljatok!

Címkék: reklám film valentin nap

2012.02.14. 09:00 Exo · 1 trackback Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr324102352

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Boldog Anti-Valentin napot! 2012.02.14. 12:42:40

Ünnepi képeslap ötletek azoknak, akiknek elegük van a Valentin napból, a szív alakú lufikból, a plüssmackókból, netán még a csokiból is. Lájkolható, megosztható, díjmentesen letölthető és szabadon felhasználható.Ha lenne díj a leghülyébb ünnepre, a Val...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása