Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ujjra támad a Skittles!

Nagyjából egy éve írtam arról a különleges Skittles víruskampányról, melyben a nézőknek a képernyőre kellett tenniük egy ujjukat, és ezáltal maguk is szereplőkké váltak a filmekben. Az "interaktív" megoldás már akkor is nagyon tetszett, annak ellenére, hogy a monitorom csupa folt lett. De úgy tűnik, hogy nem csak nekem okozott nagy örömöt a kampány, hanem a marketingeseknek is, hiszen most egy újabb adag szpotot rendeltek.

Akárcsak a korábbiak, ezek filmek is egy furcsa, Skittles univerzumot tárnak elénk, amiben a küklopsz-orvos, vérfarkas-csecsemő és nyalánk-hercegnő látványa már nem is  olyan szokatlan. Mindenki teszi a dolgát, feltéve, ha mi is a képernyőre tesszük az ujjunkat. Próbáljátok ki őket! Skittles fanok előnyben.      

Címkék: reklám humor vírus elmebaj

2012.03.21. 09:00 Exo Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr694329079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása