Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Smartmobil konferencia reklámjáték - eredményhirdetés

 

Update: Időközben megtörtént a sorsolás, amelyet közjegyző jelen nem létében végeztem ugyan, viszont teljes mértékben igyekeztem mindenkinek egyenlő esélyt biztosítani, remélem megbíztok bennem annyira, hogy nem az unokatesómnak löktem oda a jegyeket. A kis Excel táblázatba bekerült, a végére egész tekintélyesre duzzadó számú játékos közül ezúttal az alábbi három embernek kedvezett a szerencse. Kérem őket, hogy vegyék fel a kapcsolatot velem vagy közvetlenül a szevezőkkel a smartmobil@endlessmobil.hu e-mail címen. Szóval a remélhetőleg boldog nyertesek:

Lukács Gábor

Kocsis Ági

Prohnavec József

 

Idén másodszor rendezik meg a Smartmobil elnevezésű, az okostelefonokkal kapcsolatos témákat körüljáró konferenciát. Sajnos a tavalyira nem tudtam elmenni, pedig sok jót hallottam az ügyesen megszervezett, és izgalmas előadói névsort felvonultató konferenciáról. Idén mindenképpen szeretnék elmenni, és a szervezőkkel együttműködve ebben nektek is segíteni szeretnék. Hogy hogyan? Egy egyszerű játékkal, amelyen belépőjegyeket nyerhet mindenki, aki szívesen elmenne erre a rendezvényre, ami a RAM kolosszeumban lesz március 29-én. A több mint 100 neves hazai és külföldi előadó segítségével körbejárják mindazokat a témákat, amelyek az okostelefonok fejlődését, a piacban rejlő lehetőségeket érintik. Számomra ezek közül természetesen az egyik legérdekesebb a mobiltelefonokon megjelenő reklámok témája, ami idehaza még ugyancsak gyerekcipőben jár. Nálunk még a display mobilreklámok is épphogy csak kezdenek felfutni, de a reklámcélú alkalmazások vagy kifejezetten az egyes alkalmazásokra szabott reklámmegoldások közül még az első fecskék is csak nehezen akarnak megérkezni. 

Épp ezért arra gondoltam, hogy arra kérlek titeket, hogy az elmúlt évekből keressetek olyan érdekes, vicces vagy éppen csak tanulságos mobilra készített reklámot (lehet banner, alkalmazás, alkalmazásban megjelenő reklám, vagy akár egy a mobilok segítségével lebonyolított nagyobb szabású aktivitás), ami tetszett nektek. Azok között, akik ezt itt a blogon egy kommenten posztolják vagy elküldik a reklambuzi@gmail.com címre, 3 darab, egyenként 26 000 Ft értékű jegyet sorsolunk ki a konferenciára. Szerintem már önmagában is érdekes lehet egy ilyen kis gyűjtemény, pláne így, hogy nem akármilyen jutalom jár a részvételért. Gyertek játszani, gyűjtsünk együtt hazai vagy nemzetközi példákat, és nyerjetek jegyeket jól!

Kedvcsinálónak itt egy fasza Mini kampány, ami iPhone-okon futott Stockholban egy éve. Most ti jöttök!

Címkék: blog játék telekom

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr34153776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2012.02.21. 14:28:00

A Facebook profilképem belefér? :-)

www.facebook.com/fedor.kvasztics

Próbáltam a blog.hu-n is, csak itt használhatatlanul kicsi...

reklámbuzi · http://addict.blog.hu/ 2012.02.21. 15:26:09

Sokan küldtetek kampányokat a megadott e-mail címre, amit köszönök. A végén majd összegyűjtöm a beajánlott kampányokat, és kiteszem őket a poszt végére, de addig is bátran posztoljátok ide is a linkeket, hadd örüljenek neki a többiek is. Hajrá!

Styxusa 2012.02.21. 17:57:02

A verseny szabályzatába belefér olyan alkotás jelölése, ami már szerepelt korábban az addicton?

Anno ugyanis itt találkoztam a kedvenc mobilos reklámommal:
www.youtube.com/watch?v=CD7eagLl5c4&NR=1

h633213x 2012.02.21. 21:42:35

Klasszikus Nokia "world's biggest sign post"
www.youtube.com/watch?v=RK5VAs93Eqc

Vadsuhanc 2012.02.22. 20:24:20

Toyota Belgium Rav4 Black edition kampány
Adventure Discount App

vimeo.com/35214559

Del Pialo 2012.02.27. 14:22:21

Azért jó mert ötletes, interaktív, változatos, és még közösségi is.
www.youtube.com/watch?v=XP5yySEZub8&feature=youtu.be

conspirator 2012.03.04. 20:44:01

Check this out! Szerintem a legjobban ez ébreszt rá az okostelefonok lehetőségeire...

www.youtube.com/watch?v=z8YeE9fUT7w

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása