Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Reklámozz döglött kutyával!

Rendkívül morbid ambient kampánnyal próbálja sokkolni a kutyatulajdonosokat
 a Hong Kong-i Elhagyott Állatok Szövetsége. A nonprofit szervezet döglött kutyás matricákat helyezett ki egy helyi pláza parkolójában. A matricákon egy igen pici, ám annál ostobább kérdés szerepelt: gondolkoztál már azon, hogy hol kötnek ki az elhagyott háziállataid?

A kérdéssel sajnos két probléma is van. Azt feltételezi az emberekről, hogy nagyítóval járnak plázázni és, hogy állatoktól szabadulnak meg. Én kikérném magamnak ezt a feltételezést, főleg mikor elég lett volna általánosságban beszélni a problémáról, vagy csak megkérni, hogy vigyázzunk az elkóborolt állatok testi épségére. Biztos vagyok benne, hogy a kampány kudarc volt és még azzal többre mentek volna, ha flyereket raknak ki a szélvédőkre. Ti mit gondoltok róla? 

Címkék: reklám ambient elmebaj

2012.03.31. 12:00 Exo 5 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr424351743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiburi 2012.03.31. 13:05:06

mit gondolok? azt hogy ez a kampány elérte a célját...

sorica123 (törölt) 2012.03.31. 13:09:20

Engem az idegesít, hogy pici a szöveg. Legalább rendesen odaírtak volna valamit, hogy lássam, hogy ez egy figyelemfelhívó kampány, azért hoz rám egy enyhébb frászt (és hogy mégis mire hívja fel a figyelmet...). Így rohadtul nem éri meg az egyperces szívmegállás, hogy 'úristen elütöttem egy kutyát/úristen, halott állat, odébb kéne tenni, de félek a hulláktól'.

Dour ® 2012.03.31. 15:53:50

A patkány is állat.
Azt miért nem védik az állatvédők?
Diszkrimináció.

sorica123 (törölt) 2012.03.31. 17:03:28

@Dour ®: nem kell azt félteni:) Amúgy meg jó kérdés, mert a rágcsálókat se lenne szabad ész nélkül irtani annak ellenére, hogy megehetik a terményeket vagy befészkelhetnek az ember lakóhelyére ('egérszag', betegségek), és ettől az ember nagyon fél. Viszont van, ahol pont szükség lenne rájuk, ha ez nem is pont a spájz.

ET-nick 2012.04.01. 18:20:55

@Dour ®:

"Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." Hogy jön ide a patkány?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása