Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szalonnával minden jobb!

Ki tudna ezzel az élet legmélyebb ismeretéről árulkodó igazsággal vitatkozni? Na jó, talán egy vega igen, de őket leszámítva szerintem mindenki egyetért abban, hogy a szalonna az isten(főleg a bacon) , és az égvilágon mindent jobbá tesz. Lehet az tojás, túrós csusza, csipsz vagy éppen egy fagyi, a szalonna egy szinttel feljebb emeli az élvezeti értékét. Ezt akarta bebizonyítani a Kraft és  ügynöksége, a Crispin, amikor az amúgy elég fura sajtos-szalonnás, zacskós makarónijukhoz egy hozzá illően fura ötlettel rukkoltak elő. Hogy bebizonyítsák a szalonna mindenhatóságát, és a poszt címében megfogalmazott általános igazságot, szalonnásítottak egy közismert amerikai szájtot.

Ezen egy olyan bannert helyeztek el, amelyen egy gomb szerepelt, amit megnyomva a látogatók egy mozdulattal szalonnássá tehették az oldalt. Jó móka lehetett, készíteni legalábbis, hiszen közben degeszre tömhette magát az ember sült szalonnából, amitől most is a klaviatúrára folyt a nyálam. Hogy látványra tényleg olyan gusztusos volt-e a megoldás, mint amilyennek szánták, azt ki-ki döntse el maga, addig én megyek és veszek a sarki boltban egy csomag Ringa bacon szalonnát! Világ szalonnaimádói egyesüljetek!

Címkék: design kaja online elmebaj látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr384356369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fishermansfriend 2012.04.04. 09:54:25

Joghurtot tessék, joghurtot tessék... Ugye:-)

követő 2012.04.04. 10:12:49

szalonna for president !

2012.04.04. 11:43:01

Én mikróban szoktam sültszalonnát készíteni, a visszamarad zsirt aztuán az ételek felturbózására használom. Garandtáltan mindent feldob, ugyhogy teljesen igazat adok a posztirónak.
(Még Magyar Eleknél is így kezdődik a legtöbb recept, hogy szalonna zsirján megdinszteljük ...stb)

Ez is csak egy nick 2012.04.04. 12:02:50

Mondjuk a baconnak a szalonnához annyi köze van, hogy mindkettő disznóból készül.

Gondolom, a szerzőt nem az eszéért szeretik.

nikk rivers 2012.04.04. 23:51:35

ezt a honlap át-szerkesztősdit nem lehetett volna megcsinálni ilyen fotósopnak nevezett valamivel.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása