Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Játssz tévéfocit autóval!

Aki nem a mexikói focikatasztrófa után született, annak még gyerekkori élményei kell hogy legyenek a Pong nevű játékról, ami nálunk inkább tévéfoci néven vált ismertté. A lényege, hogy a két egymással szembenálló játékosnak egy-egy "ütővel" kellett egy ide-oda pattogó labdát az ellenfél kapujába juttania, mondhatjuk azt is hogy ez volt a léghoki pixeles előképe. A németországi BBDO ezt a játékot vette elő a Smart legújabb kampányához, hogy ennek segítségével mutassák be a kis autók elektromos változatainak gyors reagálását és gyorsulását, vagyis azt, hogy egy elektromos kisautó vezetése is lehet fun.

Ehhez egy pályát építettek, amelyen az egymással megmérkőző játékosok egy-egy Smartot vezetve, hol gázt adva hol tolatva irányíthatták fel-le a velük szemben felállított kijelzőn megjelenő ütőiket. baromi szívesen kipróbáltam volna egy ilyen menetet, brilliáns ötlet, ami ráadásul még csak nem is kerülhetett olyan sokba, pláne ha az akciót körülvevő médiafigyelmet is számításba veszük. Akinek megjött a kedve egy kis nosztalgia-ponghoz vagy még nem ismerte a játékot, az itt játszhat egy gyors menetet

Címkék: játék autó ambient látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr534467957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halamadrid 2012.04.23. 21:46:55

Tetszik az ötlet, a kivitelezés se rossz. De nem szeretem az olyan reklámokat/kampányokat ahol azzal hencegnek, hogy itt-ott megjelent, meg hogy mekkora szenzáció.
Ezek után elveszti a varázsát az egész.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása