Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nagymama 100 halála

Nem mondom, volt már olyan hogy nem a valós okot mondtam be a munkahelyemen, amikor valamiért nem akartam vagy nem tudtam bemenni, de az, hogy egy családtagomat ért szerencsétlenségre hivatkozzak, eddig még nem fordult elő. Egy szimpla hányás-hasmenés vagy torokfájás bőven megteszi, nem kell mindjárt sírba küldeni szegény nagymamát. Pedig épp ez történik ebben az argentin reklámban, ami egy tündéri nagyi viszontagságokkal teli, szerencsére csak elképzelt életét mutatja be. A kedves, idős hölgy a legváltozatosabb módokon lesz mindenféle baleset áldozatává, kezdve a szimpla gázolástól egészen a felrobbanó autóig, hogy aztán újra és újra feltámadjon.

Mindezt azért, mert az unokája nem akar dolgozni menni, ezért újabb és újabb sztorikat talál ki a nagyijáról, hogy arra hivatkozva igazolja a hiányzását. Pedig csak állást kellene váltani, és egy olyan helyet keresni, ahová szívesen megy be nap mint nap, és végre nyugtot hagyhatna a nagyijának. Elég nyakatekert logika, és mintha a film is eggyel durvábbra sikerült volna a kelleténél, de mit lehet tudni, lehet hogy az argentin munkavállalók ingerküszöbét csak így lehet átlépni. Nektek bejön? 

Címkék: morbid

2012.04.29. 08:08 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr364478280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása