Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyurta Dani hisz a szerencsében

Egy egészen meglepő reklámkampánnyal rukkolt elő az utóbbi napokban a Szerencsejáték Zrt. Elsősorban azért meglepő, mert ezeket az anyagokat nézve úgy tűnik, mintha végre nem debil, ötéves gyerekeknek nézné a vállalat a szerencsejátékosokat, hanem gondolkodó lényeknek, akik akár értelmes, egész gondolatok befogadására is képesek. Egy az észak-dunántúli húsipari vállalat céges farsangjából megmentett malacjelmez, a horgászbot végén mennyiző kukac vagy a bőrönddel táncoló Szőrkenó után egészen mellbevágó a két celeb, Gyurta Dani és Harcsa Veronika szereplésével forgatott két film, amelyekben végre nem az a legfontosabb átadni kívánt információ, hogy 600 millió. Az imidzsfilmek úgy szeretnék megfofni a nézőket, hogy a szerencse fogalmát egy kicsit kézzelfoghatóbbá próbálják tenni, és a vakszerencse helyett arra igyekeznek rámutatni, hogy azt ki is lehet érdemelni.

Ha az ember megdolgozik érte - mint ahogy azt a két főhős teszi- , akkor a szerencse is melléjük pártol majd a végén, és hozzásegíti őket a sikerhez. Persze egy kicsit sántít ez a "jó kapusnak szerencséje is van gondolat", hiszen a lottóötöshöz nem nem tudok közelebb kerülni kemény munkával, ha két plusz műszakot vállalok a tükörképemmel, akkor se. Viszont a filmek nem is ezt sugallják a nézőnek, hanem nagyon cselesen azt az érzetet keltik, hogy ő igenis megérdemli a 3 milliárd forintot, és a sors igazságot fog szolgáltani, amiért ő olyan keményen dolgozott egész életében, és olyan jól állta a sarat. Csak annyit kell tennie, hogy megadja az esélyt, és a szombati ebéd után lecsoszog a legközelebbi lottózóba, beikszeli a sajá és a gyerekei születésnapját. Ja, hogy rajta kívül még 10 millióan gondolják majd azt, hogy ők igazán megérdemlik az élettől, hogy a szerencse melléjük álljon? Az legyen az ő bajuk!

A filmek ráadásul szépen vannak filmezve, az alapötlet is jópofa, talán a zenén lehetett volna még egy kicsit pofozni (a gyurtadanis bendzsózáson biztosan), de ne legyünk telhetetlenek. Legyünk inkább hálásak, amiért a Vadnyugati leszámolás a kenózóban című film folytatása helyett ezúttal két egészen nézhető reklámot kaptunk. Nektek hogy tetszik? Pontozzatok!

Szerintünk: (0/5)
Pontszám: (4,2/5)

Címkék: zene sport celeb reklámszavazás reklámszemle

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr144483712

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.05.02. 15:27:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idiesel 2012.05.02. 15:24:10

Gyurta Danis mérföldkövekkel jobb. Egy jó, dinamikus zenével, más vágással nagyszerű ötletből nagyszerű reklámot tudtak volna faragni. Így pedig marad a középszerűnél... Sajnos.

Csaggasz 2012.05.02. 15:59:38

szerintem fasza. csak az üzenet kicsit ki van csavarva.

a két delikvens tehetséges és kitartó volt a munkában és egy kis részben szerencsések voltak (ott,akkor,úgy)
a lottónál meg óriási szerencsefaktor esélyeket lehet minimálisan javítani kitartó pénzköltéssel.

mnandy 2012.05.02. 16:03:08

Jogos! Az úszós tetszik jobban.

De a kedvencem akkor is az, amikor eltévedtünk a barlangban.. :D

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2012.05.03. 08:45:56

Hátbazz, tekintve, hogy meghalt az ellenfele, ez most elég kétélű.
Tudom, hogy nincs szándékosság ebben, csak hülyén jöttek ki az események.
sportgeza.hu/sport/2012/05/02/gyurtat_megrazta_ellenfele_halala/

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2012.05.03. 23:22:13

Szerintem az utóbbi évek legötletesebb magyar reklámjai. A szerencsejáték zrt-től meg főleg.
Az viszont igaz, hogy a Gyurta Danis időzítése "szerencsétlen".

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása