Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Törj autót, hogy autót nyerj!

Több ismerősömtől is hallottam mostanában, hogy a francia közlekedéskultúra – enyhén szólva – nem oly kifinomult, mint az ételeik vagy a művészeteik. Ép autót csak elvétve találni, karcos, behorpadt és megtört verdákat viszont annál inkább. A helyiek a párhuzamos parkolással sem törődnek sokat, többnyire mások meglökésével állnak be a szűk helyekre. Ez volt az alapötlete a Ford legújabb ambient kampányának is, melyben egy gigantikus flipper játékká változtatták a "bonyolult" műveletet.

Minél többször koccantak neki más autóknak a parkolók, annál magasabb pontszámot kaptak egy óriási kivetítőn. A vicc az egészben, hogy a legbénább vezető egy parkolássegítő-rendszerrel felszerelt Fordot is nyert. Mon Dieu! Ebből kiindulva, ha legközelebb Párizsba megyek, tuti minden autót megtörök. De félretéve a gúnyt és az irigységet, úgy gondolom, hogy mind az ötlet, mind pedig az összefoglaló videó megér egy lájkot a helyi Ogilvy-nek. 

Címkék: reklám autó ambient

2012.05.03. 09:00 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr954484492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása