Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mobilapp hipsztereknek

Ugye milyen bosszantó, amikor nem tudod hordani az újonnan vásárolt, több tízezres napszemüveged, mert nem süt rád a nap? Nos, a Ray Ban legújabb okostelefon alkalmazásának köszönhetően mostantól nem lesznek ilyen problémáid. Az app ugyanis megmutatja egy térképen, hogy épp hol süt a nap a városodban. Csak oda kell menned, és máris mehet a sütkérezés. Ha netán pedig sétálni támadna kedved, akkor sem kell egy pillanatra sem lemondanod a D vitaminról, hiszen az árnyékmentes-útvonaltervezővel csak és kizárólag az út napos kell majd haladnod.

Félretéve a gúnyolódást, az ötlet szerintem zseniális, tökéletes választás lenne a napszemüveggyártónak. Kár, hogy egyelőre csak a svéd BSC reklámsuli diákjainak a fejében létezik. Ti használnátok?

Címkék: reklám app hipszter

2012.05.12. 17:42 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr204504370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mankurt 2012.05.13. 18:28:30

Ez több mint szar. Azt hittem csak poén.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása