Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vizelettel hajtott autó

Azt hiszem, nem véletlenül fordul elő olyan ritkán, hogy egy reklámban a vizelettel poénkodjanak, hiszen a Tena Ladyn vagy Prostamol Unón kívül ki szeretné, hogy a vizelet jusson az eszébe valakinek a márkájáról. Pedig a prostamol Uno mellett ezúttal a Fiat Uno is erre az ösvényre lépett, és a szúrós szagú, sárgás folyadékra építette legújabb brazíliai aktivitását. Mert mi sárga és jellegzetes szagú még a húgyon kívül? Hát az üzemeanyag! Ezzel meg is van a kampány alapötlete, jöhet a kivitelezés! Már csak egy speciális pisszoárt kell felszerelni néhány szórakozóhely mellékhelyiségében, ami megméri a magukon könnyítani kívánók hólyagjából eltávozó vizelet mennyiségét, és azt átszámítva üzemanyagra kiszámolja, hogy ekkora mennyiségű benzinnel - még ha csak pár cseppet is sikerült csak kipréselnie magából a delikvensnek - mekkora utat lenne képes megtenni a hipertakarékos Uno.

Ha ez megvan, nincs más dolgunk, mint egy egyszerű animáció és egy a falba épített iPad segítségével demonstrálni a folyamatot, és bemutatni a megelepő adatot: egy hólyagnyi benzinnel körbeautózhatnánk a brazil esőerdőket (és nem azért mert már alig vannak). Kérdéses, hogy egy autó reklámjára éppen a férfi mosdó-e a legmegfelelőbb helyszín, és hogy néhány pohár sör elfogyasztása után kelle-e betámadni az célcsoportot, de ettől eltekintve annyi bizonyos, hogy maga az ötlet emlékezetes. Ha a vásárlásnál nem is, a benzinkút vécéjében biztosan eszébe jut majd a srácoknak, hogy milyen jó lenne, ha tényleg vizelettel menne az Uno

.

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr194504260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.05.13. 17:48:37

Hát, pedig qhurvára kéne egy ilyen autó, tele a puttonyom az 500 forintos benzinnel... :-/

vjalle76 2012.05.13. 18:00:46

Ez olyan 6l / 100km. Nem tunik extrem jonak egy ilyen pici autotol. HDI Polo pont fele ennyit eszik. (3l/100km)

Martian (törölt) 2012.05.13. 18:39:08

ajjaj, vizelés után is jövedéki adót kell majd fizetni...

◄ViZion 2012.05.14. 06:40:19

@Martian: Jöhet a Húgyútdíj!
...de ne adjunk ötleteket, van a kormánynál így is elég sok "kreatív" arc.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása