Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ne maradj le az Enter!Digital konferenciáról!

Screen shot 2012-05-14 at 7.26.24 PM.png

 

Megint eltelt egy év, ismét közeleg a legnagyobb magyarországi digitálismarketing-konferencia, az Enter!Digital időpontja. Idén egészen pontosan 2012. május 24-én a MOM Kulturális Központban jelentkezik az izgalmas rendezvény, mégpedig a sokat ígérő SCREEN MANIA címmel. Az idei mottó: "Nézz a képernyők mögé, a fogyasztóid már másképp néznek rád!", ami már sejtetni engedi, hogy a digitális szemlélet térhódításáról, és az ezzel járó változások jelentőségéről lesz szó.

Hogy kik adnak elő? Példának okáért itt lesz Rick Falkvinge, egy igazán különc és érdekes figura. Ő a híres-hírhedt Svéd Kalózpárt alapítója, a WikiLeaks nagy támogatója, aki azt boncolgatja majd többek között, hogy mennyire fontos, ki szerzi meg a kontrollt a világháló felett, hiszen ez dönthet majd arról, hogy a demokrácia egy új szintjére jutunk-e, vagy egy rémisztő orwelli társadalomba. Itt lesz Luke Aviet – az AOL Advertising Europe igazgatója, nem mellesleg a goviral UK alapítója –, aki az új digitális reklámformátumokról beszél pl. az AOL fejlesztésű „Project Devil”-ről. Az AOL olyan digitális márkák tulajdonosa, mint a The Huffington Post, az ADTECH, a Winamp vagy az Advertising.com reklámhálózat, vagyis érdemes odafigyelni arra, amit mond.

A hazai marketingesek közül ott lesz a szigetalapító Gerendai Károly, aki a YouTube és a Sziget exkluzív együttműködéséről beszél majd, és eőadást tart még a HBO GO, Heineken, LG, Bónusz Brigád és a Microsoft egy-egy vezető marketingese is. Akit bővebben érdekel a program, az ide enterdigitalozzon gyorsan. A konferencia estéjén mitegy zárásként ráadásul ingyenes zártkörű vetítésen bemutatják Pálfi György 400 filmből összevágott Final Cut című moziját, ami szintén jó szórakozásnak tűnik. Nme maradt más hátra, mint hogy kattintsatok az Enter!Digital konferencia honlapjára, és addig foglaljatok belépőt, amíg még van. Ott találkozunk!

Címkék: konferencia

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr804508464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomasztroli 2012.05.15. 12:28:46

Izgalmasnak ígérkezik. Tavaly Rubik Ernő volt a főelőadó, érdekes előadás volt, fent is van a videó még az oldalon.

brainy_peter 2012.05.15. 12:33:37

Gerendai Károlyról jut eszembe, hogy a Szigetet állítólag élőben nyomja majd a Youtube Live! Csak az a baj, hogy a youtubeon nem lehet sörözni :) Pedig az lenne az igazi screen culture! :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása