Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rendelj kaját a börtönből!

Meglehetősen szokatlan promót eszelt ki a spanyol Leo Burnett az Alcatraz című börtönös-misztikus-időutazós tévésorozat helyi bemutatójára. Bár mint kiderült, a JJ Abranms (Armageddon, Mission Impossible 3, Super 8) nevével fémjelzett sorozatból nem lesz második évad, a madridi reklámkampány értékéből ez semmit nem von le. A promó lényegében egy futárszolgálat volt, melyben valódi börtönkaját vittek házhoz a fegyencek és az őket őrző fegyőrök.

A rablakoma mellé a laSexta tévécsatorna színes-szagos promóanyagokat is rakott, így az éhes kuncsaftok mindent megtudhattak a sorozatról és a vetítés időpontjáról. A vicces szolgáltatást prospektusokkal, poszterekkel, vírusvideókkal és egy spéci szállító furgonnal is népszerűsítették, így nem meglepő módon óriási sajtóvisszhangot kapott a médiában. Ami pedig a számokat illeti, a kampányösszefoglaló videó szerint a 4,8 milliós nézettségével az évadnyitó rész toronymagasan verte a többi konkurens sorozatot. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon ingyenes volt-e a futárszolgálat. Ti rendeltetek volna?

Címkék: reklám vírus ambient elmebaj

2012.05.17. 09:00 Exo 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr214520722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása