Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Geszti Péter visszatér a reklámba

gesztigo.jpgAkik szeretik Gesztit, azok ezért, akik ki nem állhatják, azok meg azért kapták fel a fejüket a Kreatív Online-on megjelent mai hírre, miszerint  Geszti Péter, a műsorvezető-énekes-szövegíró-mentor-reklámguru-arcalapító-nemzetivágtázó gringósztár sokévnyi szünet után visszatér a reklámiparba. A WPP cégcsoport által nemrégiben felvásárolt Carnation többségi tulajdonlásával Okego (gondolom az OK Go nevű együttes létezését nem találták zavarónak, bár lehet hogy a név inkább az ok ego kifejezésből fakad) néven ügynökséget alapított, melynek egyúttal kreatívigazgatója is lett. Logója már van az új reklámcégnek, arról viszont még nincs hír, hogy ügyfeleik is vannek-e már, vagy csak ezután indul a vadászat. Mindenestre a cég facebook oldalának tanúsága szerint éppen menő, urban-industrial stílusú budai irodát keresnek, tehát az alapokkal nem lesz baj. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, most aztán tényleg indulhat a gesztivál! Ti mit szóltok a hírhez? Hiányzott már Geszti, vagy már csak Geszti hiányzott? 

via: kreatívonline

Címkék: celeb bréking ügynökség

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr654545087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enMegmondtam 2012.05.25. 16:34:25

Én azt hittem a zeneiparba fog visszatérni...

piszter 2012.05.25. 18:34:03

nem izgalmas. nem a geszti miatt. jobban érdekel, hogy mikor dől be az ország. nem akarok a görögök sorsára jutni. ennivalót kell adnom a gyerekeknek.

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.25. 18:43:40

Kurvára érdekel geszti. Meg a kezicsókolom (kurva anyja) mártarabbi.

nál 2012.05.25. 19:26:26

"Mindenestre a cég facebook oldalának tanúsága szerint éppen menő, urban-industrial stílusú budai irodát keresnek, tehát az alapokkal nem lesz baj."

Egészen pontosan - a facebookos oldal szerint - "art/design/urban/industrial stílus" amit keresnek. Magyarul valami trendit. Szerintem ez azt jelenti, hogy már az alapokkal is baj van.

finalNmbr 2012.05.25. 20:29:29

Logó, iroda fontos. Ezek vannak, baj nem lehet

komplikato 2012.05.25. 21:40:38

@nál: @finalNmbr: Ezen vélemények úgy hangzanak, mint ha anno szarul ment volna Gesztiéknek ez a szakma, nem emlékszem, hogy éhenhalás szélén lettek volna. :)
Egyébként mivel foglalkozott Geszti ez idő alatt, most eltekintve a Gringo Startól, mert én nem is hallottam elhagyta a reklámipart ...

@negondolkozz!majdénmegmondom!: Márta néni pont annyira volt csak idegesítő, mint bármelyik korabeli hiperaktív öreg hölgy. :) Gesztivel meg mi bajod konkrétan?

negondolkozz!majdénmegmondom! 2012.05.26. 19:17:36

@komplikato: Semmi. Nagyon jók a szövegei, mintha csak magam írtam volna őket. Ráadásul nagyon jól nősült, rendes lányt vett el.

nál 2012.05.29. 14:31:46

@komplikato:
A kommented úgy hangzik, mintha kötekedni akarnál. Vagy nem tudod kontextusban értelmezni azt, amit írtam.

Új cég, új korszak. Egy szót sem írtam Geszti korábbi munkásságáról. Ha azonban egy induló kreatív cégről csak annyit tudunk, hogy a székhely keresésénél felsorolnak minden éppen aktuális trendet, az számomra azt mutatja, hogy fogalmuk sincs, mit is akarnak. Valószínűleg nem is akarják túlspilázni a dolgot, úgy lehetnek ezzel, hogy majd Geszti neve elviszi a hátán az egészet.

Egyébként bájos a naivitásod, de szerintem már te is észrevetted, hogy ez az ország nem az az ország, ahol egyenes arányosságban van a tehetség és a bevétel.

stillman 2012.06.05. 20:49:46

@nál:
"art/design/industrial/urban" ne fogjuk rá, hogy "minden éppen aktuális trend", ez egyszerű stílusmeghatározás. Egy irodakereső hirdetés szövegből remélem nem óhajtanak a kedves követők az OKEGO küldetés teljes mélységéire következtetni.

Továbbá nem érdemes levonni nulladik stádiumban olyan következtetéseket, hogy "fogalmuk sincs mit akarnak", esetleg majd később ;)

Egyben fontosnak tartom elmondani, hogy az ügynökség nem úgy gondolja, hogy "majd Geszti neve elviszi a hátán az egészet", hanem inkább Geszti és csapata sok munkával, aktívan, újító kreatív gondolkodás szándékával lép ismét a kreatív szakma rögös útjára.

Friss hírek és információk az ügynökség facebook oldalán - eddig is és ezután is.

Boros Regina
account director
(OKEGO)

ciccic 2012.12.17. 19:20:13

Kérném Geszti úr segitségét- nem ingyé!- egy nagy durranás "megsütéséhez" elérhetőségem itt is.: hangszoros.hupont.hu

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása