Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Milyen lesz a világ benzin nélkül?

Még csak az előszele érzékelhető annak a folyamatnak, amelyet az elektromos autók fokozatos térnyerése előrevetít. Ahogy egyre többen használnak tisztán elektromos járműveket, úgy csökken majd a benzinnek való kitettségünk, és ha elérkezik az a világ, amelyben már csak elektromos autók szaladgálnak az utakon, egyáltalán nem lesz majd szükség benzinkutakra. De mi lesz akkor a kutakkal? Na nem mintha ez lenne a legégetőbb probléma, de arra mindenképpen jó ez a kérdésfelvetés, hogy hogy egy vicces oldalát mutassa meg ennek a folyamatnak.

Ezt tette a Nissan is 100%-ban elektromos meghajtású LEAF ausztráliai bevezetése kapcsán, amikor Sidney-ben és Melbourne-ben egy kifejezetten vicces és ötletes installációt készítettek. Egy csomó régi benzinkutat összegyűjtöttek, és úgy alakítottak át, hogy miután benzint nem kell már belőlük árulni, valami másra is használhatóak legyenek. Ennek köszönhetően az odatévedő emberek egy elvarázsolt világban találták magukat, rágógumi-automatává, popcornkészítő géppé, zongorává, félkarú rablóvá, jósgéppé, minigolfpályává, akváriummá vagy éppen játékgéppé átalakított kutak között sétálgathattak. Egyszerű ötlet, tökéletes kivitelezés, és a kiállított Nissan LEAF-fel együtt pofon egyszerű 

Címkék: autó ambient látvány köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr134554320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Almaleves · http://almaleves.blog.hu 2012.05.30. 13:49:39

Még szerencse, hogy az elektromos áram primer energiahordozó, és a természetben bárhol megterem. A villanyfű, amely az egész bolygón amúgy közönséges, levelei kondenzátorként működnek és a nap sugarai segítségével nemcsak a szenet köti meg a légkörből, hanem áramot is termel. Amúgy nem veszélyes, csípése cseppet sem kellemetlenebb, mint egy csaláné.

A benzinkutakból egyébként kiállítótermek lesznek, ahol a nagy tudású embereket fogják közszemlére tenni.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2012.06.05. 21:56:17

És a legnyilvánvalóbbat (piatöltő) kihagyták.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása