Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Isteni jégkrém szentelvízzel, abszinttal

Hogyan tud egy jelentéktelen kis cég nagy hírverést csapni maga körül? Nyilván nem nagy költségvetésű reklámkampányokkal, hanem például olyan botrányos vagy botrányszagú húzásokkal, amelyek előre kiszámíthatóan felkeltik majd a sajtó érdeklődését. Ezt az utat választotta az Icecremists nevű londoni, jégkrémeket és fagylaltokat árusító kis vállalkozás is. Tavaly már előrukkoltak egy hasonlóan botrányos, Baby gaga névre hallgató termékkel, amelynek különlegessége az volt, hogy anyatejből készült, na és az, hogy Lady Gaga menedzsmentje megtette nekik azt a szíveséget, hogy beperelje őket ezért. 

Ezúttal talán még messzebbre merészkedtek, és még nagyobb botrányt céloztak meg, amikor piacra dobták a Vice Lollynak hívott új terméküket. A pisztoly formájú jégkrém különlegessége a cég szerint abban áll, hogy az édesség készítéséhez eredeti szenteltvizet használtak fel, amelyet egy híres franciaországi zarándokhelyről, Lourdes-ból szereznek be, amelyhez az egyház által is bizonyítottan legalább 68 csodás gyógyulás fűződik. Bár ez alapján inkább csak szent víznek, mint pap által megáldott szenteltvíznek tűnik az alapanyag, amely a jégrém háromnegyed részét teszi ki, a maradék összetevő sem kutya, hiszen 1/4 rész abszintot is tartalmaz a pisztoly formájú "édesség". 

A botrányt nem bízták a véletlenre a készítők, amit a "spirituális felfrissülést" nyújtó termék reklámanyagai is mutatnak, amelyeken szexi apácák nyalogatják boldogan az igézően zöld pisztolyokat. Lehet vitatkozni azon, hogy egy ilyen termék öncélú botránykeltés-e, vagy inkább egy merész, provokatív műalkotás. A lényeg, hogy a célját elérte, mert újra mindenki az Icecreamists cégről beszél, és biztos vagyok benne, hogy rengetegen keresik majd fel őket, hogy megkóstolják valemelyik anyatejes-szenteltvizes különlegességet vagy csak hogy elnyaljanak egy unalmas vaníliát. Ha ebből indulunk mik, akkor az ördögi terv működött!

Címkék: kaja vallás botrány

2012.06.05. 16:45 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr504566269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása