Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A világ legkisebb autós üldözése

Ma ismét bebizonyosodott, hogy nincs lehetetlen, ha virtuális falfestésről (projection mapping) van szó. A The Theory író/rendező páros tavalyi rövidfilmje után most ismét egy különleges történettel állt elő, melynek neve ‘Fénysebesség’. A srácok egy klasszikus autós üldözést találtak ki, ám ki se tették a lábukat az utcára, mindent egy szobán belül oldottak meg egy miniatűr vetítővel, egy iPod touch-al és egy Canon 5D MkII-vel.

A kísérlet újra felszította bennem a vetítős telefonok utáni vágyam. Ha végre tömegesen el tudnának terjedni, óriási szerepük lenne a jövőben mind a mobilappok, mind pedig a reklámok területén ezeknek a mini projektoroknak. Hiszen – ahogy ez a film is mutatja – a virtuális dolgok végre tényleg ki fognak kerülni a valóságba, ezzel pedig egy teljesen új élményt nyújtanak a fogyasztóknak. FMCG, autó és persze a telekom szektor is nagyon szakíthat majd az új technológiával. Ti milyen márkának tudnátok elképzelni hasonló appot?

Címkék: vírus autó projection mapping

2012.06.07. 12:36 Exo 3 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr914571412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jofiu 2012.06.07. 16:16:54

Jó lett!

A vetítő jó játék.
Oszt ennyi.
Marhára nem kell a következő parasztvakítás a telefonomba amivel fel lehet nyomni az árát, elbaszni rá a fejlesztési időt a fő funkciók rovására, meg költeni lehet fölöslegesen a reklámjára (amit a vevő fizet ki végül).
Vegyen kiegészítőt akinek ez kell!

min 2012.06.07. 18:25:01

eeeez nagyon jó!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása