Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Te mire lennél hajlandó ingyen kajáért?

Screen shot 2012-07-14 at 9.23.29 PM.pngErre a kérdésre volt kíváncsi a Fantastic Delites nevű rizses snack gyártója, ezért egy különleges automatát készített és állított fel az egyik forgalmas utcán. A rendkívül elmés Delite - o - Matic névre keresztelt gép mindenkinek egy doboz rizses vackot adott tök ingyen, aki teljesítette a kijelzőn megjelenő utasításokat. A dolog eddig még nem lenne olyan körömlerágóan izgalmas, de a kapott feladatok egyre agyamentebbek voltak, és a végén már teljesen abnormális dolgokat kértek a járókelőktől.

Mert amíg mondjuk a gépen lévő piros gombot tízszer kell megnyomni, még simán akad, aki bevállalja. Még talán százat is megér egy ilyen cucc. Na de ötezret? Ne már! Komolyan van, aki képes annyi ideig ott szobrozni, és nyomogatni a hülye gombot? Van ám! Sőt, még hülyébb is. Emberek simán letérdelnek, istenként leborulnak a gép előtt, vagy éppen táncolnak és ugrálnak, ha az kell egy doboz ingyen termékhez. Úgy csinálnak magukból hülyét egy ajesz dobozért, mint az egyszeri magyar celeb a Vacsoracsatában. Van, aki szerint rohadt vicces, van, aki szerint inkább csak szomorú ez a kampány, szerintem meg mindenki döntse el maga. Ti például hány gombnyomást vállalnátok be egy zacskó chipszért? A kampány oldalán lévő nyomógombbal akár ki is próbálhatjátok!

Címkék: kaja ambient elmebaj köztér

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr754656988

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.07.18. 08:09:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HatEnVagyok 2012.07.16. 12:53:16

"Úgy csinálnak magukból hülyét egy ajesz dobozért, mint a magyar celebek a Vacsoracsatában." - vagy csak ki tudják húzni a karót a se**ükből :)

Alaister Grand 2012.07.16. 12:54:19

A híres-hírhedt Milgram-kísérlet megvan?
Az emberek BÁRMIT képesek megtenni.

Rézfánfütyülő fűzangyal 2012.07.16. 14:32:19

@Alaister Grand: És ezért még csak egy zacskó csipszet sem kaptak, csak megpróbáltak lelkiismeretesen megfelelni egy embertelen feladatnak!

Jó Estét 2012.07.16. 14:37:31

Kajaert egyszeru munkat vegezni valoban derogal mar jo sok embernek... Mondjuk en sem csinalnam meg :D

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása