Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A legjobb reklám az olimpián!

Ne ijedjen meg senki, nem a Mindig TV médiamarktban tévéző, nehéz felfogású baráti társaságát szeretném méltatni, hanem egy olyan reklámot, ami ott és akkor van jelen, amikor senki nem számít rá, mégis tökéletesen releváns, és nemhogy nem zavar senkit, de egynesen imádnivaló. Ez pedig egy egyszerű termékelhelyezés az atlétikai versenyek színhelyén, ahol nők és férfiak dobálnak mindent, ami a kezük ügyébe esik. Azzal persze senki sem törődik, hogy a sok gerelyt, diszkoszt, kalapácsot, meg golyót ki hozza vissza! Azazhogy mégicsak, merthogy a Mini épp ebben látta meg a tökéletes reklámlehetőséget.

Elkészítettek egy az eredetihez szinte mindenben hasonlító, távirányítású mini Minit, aminek a belsejébe az elhúzható napfénytetőn keresztül bele lehet pakolni az elhajigált tárgyakat. Ízig-vérig brit (leszámítva persze a tulajdonos BMW-t), tehát tökéletesen illeszkedik a londoni helyszínhez, ráadásul annyira jópofa, hogy nem lehet nem imádni. Bevallom, én inkább Pars dobásaira koncentráltam a közvetítés alatt, nem a kis Minikre, de a közönség állítólag megőrül a kis autókért, és renegeteg felvétel is bizonyítja, hogy ott vannak a helyszínen. Ezután már csak erre fogok figyelni. Ti láttátok már? 

mini-cooper.jpg

diskos.jpg

Címkék: autó ambient soprt

2012.08.07. 10:51 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr394699749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása