Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közelebb vagy egy Porschéhoz mint gondolnád!

Hogy érdemes egy méregdrága autó célközönségét megcélozni? Porschét nyilván nem az átlagemberek vesznek, így a nagy médiumokat csak magas meddőszórás mellett lehet használni, a hagyományos, jól célozható DM küldemények viszont a tulajdonosok kézi szórása miatt landolnak a szemetesben. Kivéve, ha a küldemény olyan okos és eredeti ötletre épül, amilyennel a torontói Pfaff autokereskedés rukkolt elő, és készített el a helyi Lowe Roche ügynökség segítségével. Fogtak egy gyönyörű, gyöngyház fehér Porsche Carrerát, és betámadták vele a Torontó leggazdagabb és legelőkelőbb városrészén élőket. Az autóval beparkoltak a gyönyörű házak feljárójára vagy az elé, és egy szép fotót készítettek az autóról, ami jól demonstrálta, milyen jól is mutat egy ilyen gép a ház előtt.

A képet ezután még ott a helyszínen, egy kis mozgó stúdiónak berendezett furgonban egy DM levélbe szerkesztették, mellé pedig a "Közelebb van egy Porschéhoz mint gondolná" fősort írták. Ezután saját kezűleg kézbesítették a kis küldeményt, ami természetesen nagyon sok címzett érdeklődését felkeltette. Olyan ügyesen és finoman sikerült legyezgetni az egójukat, hogy a készítők szerint 32%-uk vissza is jelzett, és lekötött egy tesztvezetést a kereskedésnél, ami kegyetlen jó arány. De nem csoda, egy jó ötlet éppen attól jó, hogy működik.

Címkék: autó dm

2012.08.09. 12:29 Exo 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr614703418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirx 2012.08.09. 15:37:31

Egyébként a Porsche nem egy _annyira_ elérhetetlenek drága kocsi, egy boxter ujonnan mar ilyen 70 000 frank körüli áron kapható. Egy kis A3 telitömve extrákkal is simán ennyi. Jó, egy carrera meg 911 már borsosabb, de annyira nem áll messze a nagy dzsunga BMW terepjárók araitol, mint mondjuk egy Bentley vagy ilyesmi.

ET-nick 2012.08.09. 16:31:17

OK, de Közülük hányan vásároltak végül Porsche-t?

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása