Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tesztvezetés cápák között

VW Shark Cage 2.jpg

Sok őrült tesztvezetéssel kapcsolatos kampányt láttam már, de egyik sem vetekszik a Volkswagen legújabb, a víz alatt, cápák között végrehajtott őrültségével. Az ötlet apropóját az adta, hogy éppen most 25 éves a Discovery Channelen futó Shark Week sorozat, amelynek kapcsán a VW valami emlékezeteset szeretett volna csinálni. Ehhez elkészítettek egy tenger alatt, egészen pontosan a tengerfenéken futó változatot a VW bogárból.

A négykerekű cápaketrecet aztán leengedték egy kedves cáparaj közepébe, ahol a tesztvezető búvár kedélyesen haladhatott a körülötte úszkáló állatok között. Így ránézésre nem a legbiztonságosabb jármű persze nem igazi autó volt, a fém váz is csak megidézte (azt mondjuk szerintem nagyon jól) a bogár formáját, de az ötlet ennek ellenére kegyetlen jó. Én szívesen mennék vele egy kört, persze csak felhúzott ablakokkal. Ja, hogy nincsenek ablakok? Hm...

Címkék: autó látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr604724489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kupcihér 2012.08.22. 03:38:49

A videó végén 25 évet írnak...

Koky_ 2012.08.22. 07:30:30

Felhúzott ablakokkal sem lennél védve a cápáktól :))

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása