Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Félmeztelen modell az új Toyota reklámban

Nem minden az, aminek látszik, és ez a reklámokra különösen igaz. Az új Toyota Avensis reklámjában sem kell csalódnunk e tekintetben. A főszereplő modell igézően néz ránk a film elején, majd kecses mozgással közelít a Toyota új büszkesége, a megújult, a konvenciókat hátrahagyó, tekintélyt nem tisztelő Auris felé. Járás közben a piros kis bugyiját láthatjuk, és azt, ahogy sokat ígérően ledobja magáról a kabátját. Amikor azonban az autóhoz érve megfordul, mindenki egy kicsit a Síró játék főhősének helyében érezheti magát, mert kiderül, hogy az eddig látott modell nem nő, hanem egy csontvékony srác, amit a dudorodó naci és a férfi felsőtest bizonyít.

A reklám főszereplője ugyanis egy 19 éves, ukrán születésű, androgün modell,  Stav Strashko, aki tökéletes választás volt erre a szerepre. A reklám nagy feltűnést keltett Japánban, ami nem csoda, azt hiszen az ÖRT és a NMHH is elbíbeblődne azon a problémán, hogy szerepelhet-e meztelen férfi felsőtest egy reklámban, ha az a férfi félig nő, vagy legalábbis annak látszik. Mellesleg nem tudom, észrevette-e valaki a sráclány mellett, de de az új Auris klasszisokkal jobban néz ki a az elődjénél!

Címkék: autó elmebaj látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr434732745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

péniszirigy feminista szűz strihkurva (törölt) 2012.08.26. 15:21:16

én már az első arc megjelenésnél levágtam, hogy pasi, aztán ahogy ledobta a felsőt és hátulról mutatták a seggét, akkor látszott a bugyiján a dudor még hátulról is

szerencsére én thaiföldi kurvázás közben már kitanultam az árulkodó jeleket, de aki nem olyan éles szemű, mint én, az ne menjen Thaiföldön bárokba :)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása