Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az igazi olimpia csak most kezdődik!

Nem a győzelem a fontos, hanem a résztvétel. Így hangzik az olimpai játékok egyik jelmondata, amely talán a legjobban adja vissza az olimpa szellemét (mellesleg sokan Coubertin bárónak tulajdonítják, pedig csak az első londoni olimpián mondta Ethelbert Talbot anglikán érsek). Csakhogy ez a hozzáállás az olimpiák alatt, az aranyérmek, világrekordok és világraszóló teljesítmények bűvöletében sokszor háttérbe szorul. A világszerte százmilliók által nézett, nagyszabású sportesemény után, annak árnyékában azonban kezdődik egy másik verseny. Egy olyan megmérettetés, amelyen valóban az a fontos, hogy a sportolók egyáltalán részt tudnak venni, mert legtöbbüktől már ez is óriási teljesítmény, amelyhez le kell győzniük saját korlátaikat.

Ez a verseny a paralimpia, ahol olyan hősök küzdenek minden egyes versenyszámban, akik számunkra elképzelhetetlen küzdelmet folytatnak a hétköznapokban, és akik ennek ellenére olyan teljesítményre képesek, amely előtt csak meghajolni lehet. Előttük tiszteleg a paralimpia egyik főtámogatója, a Samsung, amely egy gyönyörű és elgondolkodtató filmmel vezeti fel az eseményt és rója le a tiszteletét a paralimikonok előtt. Tegyük ezt mi is, kövessük figyelemmel a holnap induló sportversenyeket. Tanuljuk meg értékelni a paralimpikonok teljesítményét, és örüljünk a magyar paralimpiai érmeknek is!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr154736107

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.08.28. 16:33:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása