Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb elképesztő Hot Wheels mutatvány

Rég éreztem azt egy kampánnyal kapcsolatban, hogy úgy ahogy van, minden elemében tökéletes. A Hot Wheels új kampányát látva viszont minden alkalommal elfog a sárga irigység, mert azt érzem, hogy a kirakós minden eleme pontosan a helyén van. Tökéletesen éreztek rá arra, mivel lehet megfogni az elsődleges célcsoportot, vagyis a gyerekeket, és a szülőket, akik a kisautókat veszik majd a srácoknak. Az őrült és őrülten látványos autós trükkök (egy korábbit betettem a poszt végére, de a Youtube csatornájukon is érdemes keresgélni) tökéletesen passzolnak a Hot Wheels márkához, és jól kapcsolják össze a kisautók világát a valódi mutatványokkal. Kinek is lehetne természetesebb missziója a különféle autós trükkök rekordjainak megdöntése, mint egy olyan márkának, amelynek a lényege a játék, a fantázia és az autók imádata.

A valódi autógyártók csak ódzkodva merészkednek erre a területre, mert nem elsőrorban a halálos veszély az, amit a kommunikációjuk középpontjába szeretnének állítani. A mutatványok mögött meghúzódó, valójában teljesen irracoinális, gyermeki gondolkodás viszont éppen az, amiről a Hot Wheels szól. Azok a sofőrök, mérnökök (vagy akár reklámszakemberek), akik emögött vannak, ugyanolyanok mint a többi felnőtt, csak egy kicsit úgy maradtak, amilyenek mindannyian voltunk 6-7 éves korunkban, amikor a kedvenc kisautónkkal átugrattunk a konyhaasztalról a hokedlire, vagy a kedvenc farmerunk térdét szétkoptatva sebességi rekordot döntöttünk az előszobában. Elég csak megnézni a korábbi rekordjaikat, vagy a legújabb őrültséget, amelyben a dugóhúzó ugratás világcsúcsát szerették volna megdönteni. Nyilván nem árulok el nagy titkot azzal, hogy sikerült is nekik, inkább nézzétek meg az akcióról készült filmet, és gyönyörködjetek a lassított képekben. Imádom ezt az egész világot, és úgy várom a következő számot, mint a gyerekeim a dupla ugratós Hot Wheels pályát a karácsonyfa alatt.

Egy korábbi, legalább ennyire őrült mutavány, a "Double Loop":

Címkék: autó látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr224797180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.09.23. 15:34:58

Kicsinek eletemben nem gondoltam volna, hogy ez megvalosithato az eletben.
Tulzassal azt mondhatom, hogy almom valosult meg ezzel.

Dandie (törölt) 2012.09.23. 19:10:55

Valami perverz elvből kifolyólag nem nagyítható módon ágyazod be a playert, vagy csak simán ötleted sincs, hogy kell?

mette 2012.09.23. 19:15:13

@Dandie: Ha rákattintasz a nagy piros gombra, felugranak a menüpontok, benne a nagyítási lehetőséggel. Jó szórakozást!

Dandie (törölt) 2012.09.23. 19:20:08

@mette: Ha ez igaz, akkor 1:0 :)

De! Hol kellene találnom nagypirosgombot?

3D / Kommentárok (egyedüli piros) / Beállítások (felbontás, sebesség) / Megnézendő (flag) / Megtekintés YT-on (link).

Balra Play/Stop, Hangerő, és TimeCode.

Lejátszás előtt Play gomb a felületen, az is piros, de csak lejátszik.

A jobbszélen megszokott fullscreen négyzet nincs ott, ezt az embed attributomok között lehet engedélyezni. De ha most megtudom a titkot a nagypirosgombról az jó lenne, mert sokan nem állítják be az AlloqFullscreent, és mindig átkell navigálnom a YouTube-ra.

Dandie (törölt) 2012.09.23. 19:31:03

@mette: Háh! És a titok nem titok többé! Mivel még jó régen átálltam HTML5 próbaverzióra (lásd itt: www.youtube.com/html5), ezért nekem nincs fullscreen gombom. Már csak azt akarom kideríteni, hogy miként lehet, hogy néha mégiscsak van?!

Szóval igen: ha hagyom a HTML5-öt, és visszaállok flashre, nekem is van fullscreenem, nem a bloggazda tehet róla, törölheti is a hozzászólásaimat :)

dark future · http://www.andocsek.hu 2012.09.24. 03:07:03

Az eleje meg a vége valós felvétel, de maga a trükk nagyon úgy néz ki, mintha cgi lenne.

agresszív hájfej, legalább mozgott aznap valamit 2012.09.24. 08:04:21

Ezt már megcsinálták 20 éve sima közúti autóval is, ráadásul ennél puhábban ért talajt.

opati666 2012.09.24. 08:04:38

Az első felvétel biztosan valós. Ezt a trükköt már máskor is megcsinálták, igaz nem ilyen távolságon. Viszont a "double loop" nekem gyanús. Ekkora tömegű autóknak jóval nagyobb sebeség kellene ehhez, mint amire az adott a rövid gyorsulási úton ezek képesek felgyorsulni. Szóval az 90%, hogy trükk.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása