Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Magazinból hangfal?

Képernyőfotó 2012-09-28 - 1.14.29 PM.png

Hogy megünnepelje 1 éves születésnapját, a brazil Coca-Cola FM (online rádió) és a JWT reklámügynökség egy különleges szerkezetet talált fel: egy magazinból összehajtogatható erősítőt. Az ötlet igazából pofon egyszerű, ám mégis nagyszerű, hiszen olyan plusz értéket ad a papírlapoknak, amit biztosan sokan értékelni fognak. A fiatal célcsoportnak nincs más dolga, mint összetekerni a magazint, belerakni egy okostelefont és máris jöhet a sztereó hatás. Imádom az ötletet és a design-t is. Nektek hogy tetszik?

Címkék: zene reklám print

2012.09.28. 13:30 Exo 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr474808275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wale01 2012.10.01. 05:24:34

szerintem ez zseniális:) interaktív, és mégis annyira egyszerű. Ki ne próbálta volna valaha az összetekert újságot hangszórónak használni, és tessék ma már iPhone-nal a menő:) És persze hogy Coca Cola = fialatos, lendületes, eredeti.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása