Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A vasalás igazi művészet!

Hol vannak már azok az idők, amikor a vasalás unalmas munka volt! Az extrém vasalás különböző válfajai (hegycsúcson, hajón, ejtőernyős ugrás közben vagy a tenger fenekén) már megmutatták, micsoda távlatok rejlenek ebben a házimunkák között méltatlanul oly hátra sorolt tevékenységben. Ezúttal a Philipsnek köszönhetően az is egyértelműen bebizonyosodott, hogy a vasalás bizony önkifejezési forma is lehet, ha azt valaki művészi szinten műveli.

Legújabb filmjükben egy zseniális vasalóművészt mutatnak be, aki a Philips legújabb gőzölős csodagépe segítségével hihetetlen mintákat, sőt konkrétan híres festményeket varázsol a lepedőre. A holland kötődésű műalkotásokat (ki ismeri fel mind a hármat?) hihetetlen precizitással idézi meg egy szál vasaló segítségével, majd tünteti is el őket azonnal a gőzölős masinával. Termékdemó és műalkotás 2 in 1. Nekem nagyon bejön az ötlet. Annyira, hogy hétvégén én is megpróbálok egy magyar festményt (mondjuk a Kósa Lajost ábrázolót) vasalni a lepedőmre. Csak attól félek, hogy tényleg sikerül, kicsit furcsa álmaim lesznek éjszaka. 

Címkék: látvány

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr44815689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dagobratyo 2012.10.03. 17:37:16

Az első a Leány gyöngy fülbevalóval (Jan Vermeer van Delft). A pipázós Van Gogh önarcképe bekötött füllel. Az utolsó talán Rembrandt önarckép, de ez nem biztos.

Jó kis ötlet! Pillanatművészeknek respect!

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása