Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így blöfföl Rafa Nadal

Rafa Nadal nem éppen a színészi képességéről híres, a nemrég vele készült PokeStars.net reklámfilmben sem nyújt felejthetetlen alakítást. Talán ezért is kerestek neki a kampányban egy hozzá jobban illő szerepet, amiben mindössze annyit kellett eljátszania, hogy ő nem Rafa Nadal. A pókerben az egyik legfontosabb trükk a blöff, amihez igazi pókerarc kell. Ezt a pókerarcot tanították meg Rafának, hogy aztán gyorsan le is teszteljék, hogy sikerült elsajátítania azt. Ehhez beállították recepciósnak egy Tony feliratú zöld egyenpólóban és egy piros keretes design szemüvegben.

Hát, mit mondjak, még egy TEK-es is simán kiszúrta volna a spanyol teniszbajnokot, így nem csoda, hogy a vendégek többsége is azonnal felismerte. Nadal viszont egészen jól állta az ostromokat, és nem nevette el magát már az elején, vagy ha igen, azok a jelenetek kimaradtak a szerkesztett anyagból. Jó ötlet egy kis víruskampányhoz, jobban tetszik, mint a szokásos kamu tenisz videók, mint például Andy Murray valószínűtlen, utcai tenisztrükkjei, vagy amikor Sarapova tökön szerválja Dokovicot. Ezt a szettet Nadalnak adom! 

Címkék: sport celeb humor

2012.10.06. 14:03 reklámbuzi Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr494818339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása