Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A világ első digitális kupakja

Képzelj el egy olyan üveget, amit ha kinyitsz, bármi megtörténhet... Nagyjából ez az alapkoncepciója a Strongbow cider nemzetközi horeca kampányának, melyben újraértelmezik az RFID és az alkohol kapcsolatát. A világ első digitális kupakjaként számon tartott eszköz 4 rétegű bevonatával és rádiófrekvenciás azonosítójával események sorozatát képes indukálni egy szórakozóhelyen: elindítja a zenét, felkapcsolja a világítást, becsekkol a Facebook-ra, vagy elsüt egy konfetti ágyút.

Képernyőfotó 2012-10-09 - 9.09.13 PM.png
Ugye milyen futurisztikusan hangzik? Pedig nem az, sőt ez már a múlt. A StartCap névű kupakot népszerűsítő videóból kiderül, hogy bár a találmány még tesztfázisban van, hamarosan jön Európába. Egy kis nyomozás után azonban kiderült, hogy a StartCap szeptember 12-én már Budapesten is debütált egy szórakozóhelyen, ami a képről ítélve talán az Ankert lehet.

tumblr_maauxcqoss1reboxeo1_r1_500.jpg

Az eseményről azonban sem a kupak blogján, sem pedig a Strongbow Facebook oldalán nem találni egyéb infót – azt leszámítva, hogy egy teaser posztban megemlítették, hogy valami készülődik.

Kicsit értetlenül állok a dolog előtt, hiszen tényleg egy remek technológiáról van szó, ami forradalmasíthatja a szórakozóhelyi promók és termékek világát. Vajon miért olyan nagy a csönd közel 1 hónap után is? Talán nem sikerült beüzemelni az eszközt? Vagy csak egy nagyon profi összefoglaló videót vágnak a srácok? Akinek van valami infója, az írja meg kommentben vagy az addict Facebook oldalán!   

2012.10.10. 09:30 Exo · 1 trackback 4 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr44829586

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.10.10. 13:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekszem 2012.10.11. 07:27:11

talán mert egy orbitális marhaság az egész és élőben kurvára nem izgalmas, ahogy felkapcsolódik a lámpa, hogy aztán valaki lekapcsolja, és elinduljon a zene, amihez persze feltétel, hogy ne menjen, és az is vicces lehet, ahogy a második ember is elsütné a konfetti ágyút

szóval ezért

a_tom 2012.10.11. 07:58:08

Őőőő, ez olyan mintha egy távirányító(akár mobil vezeték nélküli kapcsolattal) lapulna a zsebedben és azzal kapcsolnál be valamit? Csak ez egyszerhasználatos, egyfunkciós, külön kérésre, előre kell gyárilag beprogramozni, és más terméket is kapcsolnak hozzá, tehát fajlagosan sokkal drágább?
Zseniális, miért is nem harap rá mindenki...

Megszeppent kisgyerek 2012.10.11. 12:04:27

Húúúú.... micsoda feszültség lehet, ahogy egy fél diszkó lélegzetvisszafojtva figyeli, ahogy nyitod az üveget... a zene is leáll... most mi lesz? vajon villan egyet a stroboszkóp? kettőt is talán? vagy a diszkógömb fordul egyet? végtelen izgalmas lehetőség...feltéve, hogy nem múltál el még négy éves, ami viszont a ciderhez nem tökéletes célcsoport.

ethan blow 2012.10.15. 13:10:34

Ez valahol nyerni fog valamit, az már biztos.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása