Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Messi vagy Kobe Bryant a nagyobb király?

A Turkish Airlines szívesen alkalmaz a reklámjaiban méregdrága világsztárokat (még a repülésbiztonsági szabályokat is Manchaster United játékosok bohóckodják el a fedélzeti vieóben), ami nem véletlen, hiszen ez mindig könnyebb és egyszerűbb és nem utolsósorban gyorsabb módja a feltűnésnek, még ha nem is kifejezetten építi a márkát. Előző, felejthető reklámjukban az akkori női tenisz-világranglista vezetője, Caroline Wozniacki volt a reklámarc, de a szpot elég gyengécskére sikeredett, és csak próbált humoros lenni. Most azonban szerintem emgugrották ezt az akadályt, és annak ellenére vagy talán épp azért, hogy két szupersztrt is szerepeltettek a reklámban, kifejezetten jóra sikerült. 

Messi és Kobe a Turkish Airlines egyik járatán keverednek presztízsharcba egymással, aminek a tétje, hogy ki adhat elsőként autogramot egy kiskölyöknek. Hülyébbnél hülyébb trükkökkel próbálják túllicitálni egymást a kissrác kegyeiért, ami a végére már egészen ökör túlzásoktól lesz szórakoztató. Végül jöhet a kicsit kiszámítható lezárás, de még ezzel együtt is egy jól sikerült darab lett a film. Ez az ötszörös pengével borotválkozó Federerek, alsógatyás Beckhamek és kanapén fetrengő Claudia Schifferek között kifejezetten üdítő. 

Címkék: sport celeb humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr624955428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ComLo 2012.12.09. 22:48:22

Ott van :-).

Azért Wozniackis reklám nem volt gáz (Eurosporton 182.-szer nézve persze uncsi).

És jegyezzük meg hogy volt azért már egy Kobis reklámja a légitársaságnak ahol a fedélzeti Séffel cserélt munkát, az sem volt nagyon rossz.

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása