Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Iker Casillas nagy fejmosást kap!

Iker-Casillas-Head-and-Shoulder-Ad.jpgCasillasnak fájhat a feje mostanában a Mourinhoval való küllőakasztás miatt. A CR7 góljainak látványosan nem örülő csapatkapitány a tavalyi év utolsó meccsén a kispadon találta magát, amit az edzője formahanyatlással indokolt, de az okosok ennél nagyobb bajt szimatolnak a háttérben. Ennek Casillas után azt hiszem a Head&Shoulders örül a legkevésbé, akik ebben a fura helyzetben voltak kénytelenek elindítani az év elejére tervezett szpotjukat. A film kifejezetten vicces, ami csak annak meglepő, aki az itthoni Head&Shoulders kommunikációhoz szokott. A H&S a legtöbb piacon már értelmes lényeknek tekinti a fogyasztókat és 70-es IQ fölé célozza a reklámjait. Sajnos mi azon kevés helyek között ragadtunk, akinkek mind a mai napig bambán mosolygó, seggig érő hajukat lassítva rázó lányok és még bambábban vigyorgó, a hajukban turkáló, kidolgozott é szigorúan meztelen felsőtestű férfaik mutatják a kamerába a terméket. 

Az amerikai piacon Troy Polamaluval, a Steelers legendás játékosával forgattak iszonyatosan vicces szpotokat, a a spanyoloknál pedig egy Messivel készített, kissé műanyagízű film után Casillast szeretnék a kampány arcává tenni. A szpot lényege, hogy demonstrálják a Head & Shoulders gondűző hatását, merthogy a pozicionálás szerint nemcsak a korpát és a zsírt, de a problémákat is kimoshatjuk vele a fejünkből. Ebből kap egy kis ízelítőt a spanyol válogatott kapusa, aki a lehetőségekhez képest még egész jól oldja meg a színészi feladatait is. Remélem, tényleg használ a sampon, és végetér a klasszis méltatlan vesszőfutása, bár ehhez talán Mourinhonak kellene egy jó fejmosást kapnia.

 

Update: Most láttam, hogy az angolok is csináltak egy saját verziót Joe Harttal, ami egy fokkal még hitelesebbnek is tűnik. Alig várom a magyar változatot, és már most találgatom, ki lesz majd a szerencsés, aki szerepelhet benne. Király Gábor lenne a nyilvánvaló, bár az hogy kopasz, egy kicsit csökkenti az esélyeit. Ha a gyönyörű hajzuhatag az elsődleges, akkor Hajdúval nem versenyezhet senki!

Címkék: sport celeb humor foci

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr154993252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enMegmondtam 2013.01.03. 13:08:15

A fényelés szerintem ugyanaz, csak az angol változatot telefonnal vették fel egy lcd tvről...:)

Végülis az eredmény hasonló...:)

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása