Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tényleg ennyire egyszerű a Windows 8?

A Micrisoft hosszas előkészültek után, hatalmas reményekkel küldte harcba legújabb oprendszerét az Apple ellen. Minden tőlük telhetőt elkövettek, hogy olyan felhasználóbarát legyen az új rendszer, hogy azt egy középsős is megértse. És úgy néz ki, sikerült is nekik. Hogy ezt bebizonyítsa, a portugál Microsoft egy borzasztóan egyszerű reklámötlettel rukkolt elő. Elektronikai szaküzletekben a kiállított, Win 8-at futtató tabletek előtt nézelődőket megszólította egy eladó, és felajánlott nekik egy apró demonstrációt.

Ha érdekelte a vásárlót a dolog, akkor következett is a bemutató, amit azonban nem ő, hanem egy tényleg apró alkalmazott csinált végig. Nem, szeretncsére nem az apród.hu kacsintós törpéje ugrott rájuk a pult alól, hanem egy elsős kiskölyök érkezett, hogy a  magasítójára állva élő bemutatót tartson a vásárlóknak, akiknek bizony fennakadt a szemük. A legtöbben hamar levették az ötletet, hogy a nyolcas Windows olyan egyszerű, hogy egy gyerek is simán elboldogul vele, és nevetve figyelték a demót, ami önmagában is elég meggyőző, pláne ezzel a kis csavarral. Érdemes végignézni, a slusszpoénért külön pirospont az alkotóknak.

Címkék: gyerek humor

A bejegyzés trackback címe:

https://addict.blog.hu/api/trackback/id/tr165002332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borisz 2013.01.07. 13:24:14

mindig is tudtam, hogy a gonosz multik gyermekmunkával törekednek a nagyobb haszonra, de most ez a sokkoló videó végre bizonyítékkal is szolgál.

badogosmester 2013.01.07. 14:02:30

Nekem a 2 éves fiam tudja használni az iPad-et. Szóval még van mit fejlődnie a winfosnak.

Kuruttya 2013.01.07. 14:59:21

Hiába jó a reklám.. :)

nehogymárne 2013.01.08. 09:54:35

www.youtube.com/watch?v=WTYet-qf1jo&sns=em

hosszú is, nincs benne se kiskutya, se gyerek, és angolul is kell tudni hozzá, de árnyalja a képet. mondjuk, úgy, hogy a nyolcévesnek, aki játszani akar a géppel, lehet, hogy jó, de annak aki dolgozna win8-cal elég nehéz lesz az első pár hét/hónap/év...

josth 2013.01.08. 18:19:59

@nehogymárne: jaja, tobb ev kell ahhoz, hogy ranyomj az "Asztal" gombra, majd onnantol a Windows 7-tel tokeletesen azonos modon elinditsd es hasznald a munkahoz hasznalt alkalmazasaid. Valoszinuleg mas munkaero utan neznek, ha ilyen alkalmazottaim lennenek.

josth 2013.01.08. 18:21:40

@badogosmester: tehat az iPad kivalo jatekszer kisgyermekeknek (hogy mi masra jo meg vajon, az mar mas kerdes), de hat ezt eddig is tudtuk.

Vacsi 2013.01.09. 16:47:35

Teljesen jó rendszer, az egérrel lehet normálisan, kényelmesen navigálni, nem is muszáj hozzá érintőképernyő. Simán meg is lehet szokni fél nap alatt, az meg már csak hab a tortán, hogy az én 5 éves notimon is bebootol fél perc alatt.

@badogosmester: játszani tényleg jó az iPad, de ahhoz túl drága, és az ideg kettévágja az embert, mire megír rajta egy normális e-mailt, úgyhogy dolgozni sem lehet rajta.

Laca@blog 2013.01.13. 20:29:02

win 7 bejelentésen anno ezt a poént már lelőttük..

érdekes, most meg "mindenki" erről beszél :o

Terápiás csoport

addict blog on Facebook

Szólj hozzá!

site statistics
süti beállítások módosítása